Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Augusztus 31-re ki nem várja?...

Augusztus 31-re ki nem várja? Ilyenkor kellene már érezni valamit?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 23:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! :(

Pedig ugy várjuk, h bekopogtasson a baba...

Én is mára nem vártam, eddig nem is jött meg, de ma reggel csináltam egy tesztet és negatív lett:(

2011. aug. 31. 19:17
 22/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy neked megjött, kedves kérdező!

Nekem még nem jött meg (8:59) viszont nekem is negatív lett a teszt, meg görcsölget a hasam alja, clostis hónapom volt, remélem nem tolta ki nagyon a ciklusom, vagy nem csinált vmi "galibát"

2011. aug. 31. 21:05
 23/27 anonim ***** válasza:

Nekem is megjött sajnos... Na majd legközelebb, ez a második hónapunk volt! Kitartás csajok! Egy hónap múlva újra itt?

"25L"

2011. szept. 1. 08:05
 24/27 anonim ***** válasza:

Nekem is megjött :(

De majd ebben a hónapban!

2011. szept. 1. 08:20
 25/27 anonim ***** válasza:
08-27 13:46 vagyok.Tegnap nekem is megjött...na,majd ebben a hónapban.
2011. szept. 1. 08:58
 26/27 anonim ***** válasza:

Tegnap 19.17es vagyok.

Nagyon sajnálom, hogy megjött nektek! De igen, minden hónap uj esély!

Nekem még nem jött meg, de folyamatosan mindjárt megjön érzésem van. Várok még pár napot, majd aztán tesztelek, ha nem jön meg.

Kitartás mindenkinek!

2011. szept. 1. 11:53
 27/27 anonim ***** válasza:
A 08.58-as vagyok:utolsó válaszolónak:megy a drukk!Mondjuk én nem szólok egy szót sem,mert a 3. babáról van szó,ez volt az első hónap,amikor próbálkoztunk(a 2 gyerekünk gyorsan összejött).
2011. szept. 1. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!