Cickafarktea kúrát hagyjam abba?
Nem, csak kimondottan átjárhatósági vizsgálattal látszik. Abból van többféle is. HSG : ez röntgenes vizsgálat, a méhbe jódot juttatnak be, és röntgennel követik az útját, hogy a petevezetőkön keresztül kijut-e a hasüregbe. Egy másik módszer, amikor olyan anyagot juttatnak be, ami látszik UH-n, és azzal követik. Nekem az első volt, nagyon fájt, nem kívánom az ellenségemnek sem, de van akinek alig fáj. Aztán volt laparoszkóőiám és méhtükrözésem egyben, és eközben nérték meg, hogy átjárhatóak-e, de hogy pontosan milyen módszerrel, azt nem tudom, aludtam. Legalább nincs róla kellemetlen élményem. :-)
Nem véletlen, hogy ezeket a vizsgálatokat csak a párodé után csinálják meg, mert ezek drága és fizikailag is megterhelő vizsgálatok, míg a párodé nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!