Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafarktea kúrát hagyjam abba?

Cickafarktea kúrát hagyjam abba?

Figyelt kérdés
2 hónapja iszom a cickafarkteát.Ciklusaim pontosak voltak.Azóta 2-5 napig barnázok,menzi előtt.Megzavarta a sárgatest hormont?
2012. júl. 9. 13:54
1 2
 11/15 Manka68 ***** válasza:
Ötletnek tényleg jó, de a dokik nem nagyon vizsgálnak tovább, ha párod nem megy, mert az ő vizsgálata messze nem olyan megterhelő, mint a tiéd. Most nem a hormonlaborról beszélek, hanem átjárhatóságiról pl. Nekem azt már csak a párom vizsgálata után végezték el, nem is beszélve a méhtükrözésről, laparoszkópiáról. Ami azt illeti, szívesen elcseréltem volna a vizsgálataimat a pároméra. :-)
2012. júl. 13. 04:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen arra én is gondoltam,hogy petevezeték elzáródásom van,mert az tünetmentes is lehet.A párom sajnos most is elzárkózik a vizsgálatoktól.esetleg az orvos ha nálam nem talál semmit,majd talán akkor hajlandó lesz alávetni magát és ő is el fog menni.Hormonzavaros nem lehetek,mert pontosak a ciklusaim,csak ez a cickafarktea nagyon bezavart.
2012. júl. 13. 09:52
 13/15 Manka68 ***** válasza:
A vizsgálatoknak megszabott sorrendje van, így támogatja a TB. A te hormonlaborod után a párod vizsgálata következik. A doki nem csinál neked HSG-t, amíg ez nincs meg. Muszáj lesz a párodat rábeszélni.
2012. júl. 14. 06:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm,uh-on látszódik az elzáródás?
2012. júl. 16. 15:42
 15/15 Manka68 ***** válasza:

Nem, csak kimondottan átjárhatósági vizsgálattal látszik. Abból van többféle is. HSG : ez röntgenes vizsgálat, a méhbe jódot juttatnak be, és röntgennel követik az útját, hogy a petevezetőkön keresztül kijut-e a hasüregbe. Egy másik módszer, amikor olyan anyagot juttatnak be, ami látszik UH-n, és azzal követik. Nekem az első volt, nagyon fájt, nem kívánom az ellenségemnek sem, de van akinek alig fáj. Aztán volt laparoszkóőiám és méhtükrözésem egyben, és eközben nérték meg, hogy átjárhatóak-e, de hogy pontosan milyen módszerrel, azt nem tudom, aludtam. Legalább nincs róla kellemetlen élményem. :-)

Nem véletlen, hogy ezeket a vizsgálatokat csak a párodé után csinálják meg, mert ezek drága és fizikailag is megterhelő vizsgálatok, míg a párodé nem az.

2012. júl. 17. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!