Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha felmerult a terhesség...

Ha felmerult a terhesség gyanuja, hagyjam abba a barátcserje kapszula szedését?

Figyelt kérdés
Ez az elso baràtcserjès honapom,napi 2 szemet szedek.A hosszu ès rendszertelen ciklusaim szerettem volna ezzel helyrehozni valamennyire. Homèroztem ebben a honapban,a pè-em a ciklus 20.napjàn volt.Ennek 10 napja.Igy a 60 szemes b.cserje kapszula szinte el is fogyott.2 napja gorcsolgetek,a melleim kemènyek ès èrzèkenyek,szurkàl a mèhem.Mivel a ciklusaim hosszuak,mèg vàrnèk a tesztelèssel.Ha 10 napja sikerult a teherbe estem,mèg korai ezek a tunetek? Ha nem jon meg,tesztelek egy 5 nap mulva.Az màr kimutatja talàn a terhessèget.Addig viszont szedjem a kapszulàt,vagy abbahagyjam? Ugy tudom ez segit a sàrgatest hormon kèpzodèsèben,az csak jot tenne.Viszont azt olvastam mindenfelè,hogy terhessèg ideje alatt nem szabad szedni. Ha a termèkenysèg elosegitèsère alkalmazzàk,hogy szedje egy babàra vàgyo no? Peteèrèsig? Vagy amig ki nem mutathato a terhessèg?
2012. febr. 23. 16:32
 1/1 anonim ***** válasza:
szia. a barátcserje az LH hormon termelődését szabályozza és az agyalapi mirigyre hat. Ha felmerül a terhesség gyanúja, akkor abba kell hagyni a szedését. Nem tudom, melyik fajtát szeded, de az enyémben ez szerepel a betegtájékoztatóban. Szurkolok, hogy baba legyen!
2012. febr. 23. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!