Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teszteljek, vagy...

Szerintetek teszteljek, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés
Január 16-18 körül volt meg - nálam amióta abbahagytam a tabit sokáig tart mire elmúlik kb.1,5-2hét- a párommal többször voltunk együtt, és az utóbbi napokban, fájdogált az alhasam meg a jobb petefészkem környéke, de mindíg csak nagyon picit, viszont a mellbimbóm nagyon érzékeny volt, annyira hogy szinte egy polót alig tudtam felvenni, átlátszó elöször tojásfehérje szerü nyákom volt, majd kicsit vizesebb és most, utóbbi napokban egyszer kétszer volt krémes is, aztán tegnap azt hittem hogy megjött, mert enyhén véres volt az alsó nemüm, zuhanyoztam lecseréltem, aztán kicsit pecsétes lett, megint zuhany, de aztán elmúlt, azóta semmi egy csepp sem.Viszont ami nem szokott lenni hogy hányingert kapok néha...de a mellem még mindíg fáj de már nem annyira mint három napja..tegnap óta enyhült picit. Szerintetek érdemes tesztelni, vagy ez inkább hormonzavar esetleg megjön majd.
2012. febr. 21. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a tüneteket terhesség okozza, akkor a teszt is kimutatja. Reggeliből érdemesebb. Mivel a mensid túl sokáig tart, a hormonzavar felmerül, mint lehetőség. SZerintem ezt orvossal kellene megbeszélned.
2012. febr. 21. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, a terhesség. Ha elég érzékeny teszted van, akkor most is megcsinálhatod.
2012. febr. 21. 11:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi holnap veszek egy tesztet...amúgy azért nem gondolok terhességre mert, azt hallottam hogy ha a mellfájás ill. mellfeszülés alább hagy akkor az már nem terhesség...nah meg a vérzés tegnap...
2012. febr. 21. 11:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez tipikus ovulációs tünetnek tűnik. A tabi miatt még nem teljesen állhatott vissza a normális ciklusod.

Mindenesetre egy tesztet csinálj, ha meg kellett volna jönnie és terhes vagy, akkor azt már kimutathatja. De mondom, tabi lerakása után hónapok kellhetnek mire rendeződik a ciklus.

2012. febr. 21. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!