Mára nem vártam még nem jött meg, picit vizszerü folyásom van ez jo jel? Holnap vagy holnap után teszteljek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 15:03
1/21 anonim válasza:
Én holnap tesztelnék, az tuti.
2/21 A kérdező kommentje:
:D legyen már holnap...vagy holnap után
2012. febr. 15. 15:09
3/21 anonim válasza:
A helyedben én is holnap tesztelnék. Nem bírnék ki még egy napot! Egyébként én 26-ra nem várom. Remélem mindkettőnknek sikerül. Írj, hogy mi lett a teszt eredménye!
Sok sikert! :D
4/21 A kérdező kommentje:
mindenképp drukk neked is kedves
2012. febr. 15. 15:14
5/21 anonim válasza:
Akár már ma is tesztelhetsz! Én is így voltam, aznapra vártam semmi jele, délután vettem tesztet, simán mutatta a két csíkot. Most lesz 3 éves a tünemény kisfiam.
Olyat vegyél, ami a nap bármely szakaszában biztosan kimutatja a terhességet. Drukkolok neked!
6/21 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj már holnap.
7/21 A kérdező kommentje:
nincs tesztem sajnos meg az idő is olyan hogy nem merem kivinni a lányomat de holnap délelött már remélem lesz tesztem aztan irom hogy mi ujság
2012. febr. 15. 15:19
8/21 anonim válasza:
A vízszerű folyás nekem mindig a mensi megjövetelét mutatta. Nekem krémes folyásom volt, de van akinek fordítva van! Drukkolok, hogy neked fordítva legyen
9/21 anonim válasza:
nekem ma kellett volna megjönnie. 1 reggeli és 2 délutáni teszttel pozitívat teszteltem!:)
10/21 anonim válasza:
Drukkolunk, írd majd meg az eredményt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!