Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló tabletta szedése...

Fogamzásgátló tabletta szedése után lehet-e pharmatex tablettát szedni fogamzásgátlásra a teherbeesés előtt?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk a párommal, ezért most hagytam abba a Tri-regol tabletta szedését.

Abban kérnék segítséget, hogy a pharmatex tabletta jó-e fogamzásgátlásra, amíg az antibébi tabletta ki nem tisztul a szervezetemből (2-3 hónap)?

Ha ezt a helyi fogamzásgátlót használom, szedhetem közben a terhességi vitamint?

2012. júl. 8. 19:15
1 2
 11/14 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én is sok rosszat hallottam már erről a módszerről, viszont ha amúgy is babát szeretnétek, miért akartok védekezni? Miért lenne gond, ha 2-3 hónappal előbb érkezik?

A fogamzásgátló azonnal kiürül a szervezetből, nem kell várni utána semmit.

2012. júl. 9. 17:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves Manka68!

Két oka van, hogy miért nem szeretném, ha hamarabb jönne a baba.

Az első, hogy idén kezdtem dolgozni és meg kell lennie a szülés előtt a 365 nap biztosított napnak, amelyből legalább 180 napot ténylegesen munkába kell tölteni (ha jól tudom). Az 1 évem meg csak jövő év elején lesz, illetve idén ősszel a fele. :)

A másik meg, hogy az orvosom is és az egyik egészségügyes ismerősöm is azt mondta, legalább 2 hónapot várjak a gyógyszer befejezése után.

2012. júl. 10. 16:33
 13/14 Manka68 ***** válasza:
Az én dokijaim (nődoki, meddőségis doki) szerint nem kell várni. :-)
2012. júl. 11. 04:38
 14/14 berni7 válasza:
Én a Pharmatex tabletta mellett lettem terhes,szóval szerintem ez nem jó mód védekezésre.
2013. márc. 1. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!