Fogamzásgátló tabletta szedése után lehet-e pharmatex tablettát szedni fogamzásgátlásra a teherbeesés előtt?
Babát szeretnénk a párommal, ezért most hagytam abba a Tri-regol tabletta szedését.
Abban kérnék segítséget, hogy a pharmatex tabletta jó-e fogamzásgátlásra, amíg az antibébi tabletta ki nem tisztul a szervezetemből (2-3 hónap)?
Ha ezt a helyi fogamzásgátlót használom, szedhetem közben a terhességi vitamint?
Lehet használni, csak ne lepődj meg, ha hamarabb összejön a gyerek, mint kellene.
Ugyanis nem túl megbízható.
Ha tényleg akartok várni 2-3 hónapot, akkor megszakítással kombináljátok.
Szedhetsz mellette terhesvitamint, és szedjél is!
Nem túl megbízható? Akkor miért reklámozzák és ajánlják?
Konkrétan ez a tabletta nem megbízható vagy összességében?
Tudsz ajánlani terhesvitamint? Nekem az Elevit-et ajánlotta az orvosom.
Nem tudom, miért ajánlják, mindig fel is cseszem magam, mikor a TV-ben látom a reklámot.
Nem csak a tabletta, semelyik nem megbízható. A pearl indexe magas, sokan esnek teherbe mellette.
De megszakítással okés.
Terhesvitaminban nem vagyok jártas annyira, de ha az orvosod az Elevitet ajánlotta, akkor szedd azt.
Én 8 év után hagytam abba a Tri-regolt és mi is még várni szerettünk volna pár hónapot,kipróbáltuk mi is a pharmatexet,első hónapban terhes lettem.A patikában is elég furcsán néztek rám mikor vettem de nem szóltak semmit.
Terhes vitamint szedhetsz nyugodtan,én a fogigátlót cseréltem le arra.Én a gravidát választottam,mert abban van a legtöbb fajta vitamin és árban sem rossz.
9hkm
Érdekes mi 5 évig használtuk a pharmatexet és egyszer sem lettem terhes. Mikor akartuk a gyerekeket viszont 3x azonnal terhes is lettem. Mi az egybe tubusost használtuk. Kolléganőm vizsont a 6 adagost. Neki is besikerült egy gyerek úgy hogy még szoptatta a kicsit.
Használj mellette pesszáriumot, nekem egyszer a nőgyógyász ezt tanácsolta.
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást!
Hát ezek után nem vagyok benne biztos, hogy a pharmatex annyira jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!