Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párom román állampolgár nem...

Párom román állampolgár nem vagyunk házasok igy is ingyenes a lombik a kaáliba?

Figyelt kérdés

2012. júl. 7. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a feleségnek kell lennie érvényes magyar TB kártyának és úgy ingyenes.
2012. júl. 7. 21:43
 2/7 A kérdező kommentje:

szia!nem vagyunk házasok!

mindkettőnknek van tb kártya.

2012. júl. 8. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Magyar Tb kártya?

Ha nem vagytok házasok, akkor úgy tudom, hogy igazolást kell vinni arról, hogy élettársak vagytok.

2012. júl. 8. 11:08
 4/7 A kérdező kommentje:

igen magyar tb kártya

és azt hol lehet beszerezni?

2012. júl. 8. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Az élettársi kapcsolatról az igazolást???

Azt az adott helyen, ahol laktok ott a Tanácsházán (Hivatalban) kell bejegyeztetni és elvileg ott adnak egy igazolást róla.

2012. júl. 8. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
A kaáli eleve fizetős tudtommal. Szoval mindenképp kell fizetni. A gyógyszerekért még a TB által támogatott helyeken is kell fizetni csak maga a beültetés ingyenes az elsö 5 alkalommal.
2012. júl. 9. 00:20
 7/7 Manka68 ***** válasza:

Kedves utolsó!

Rosszul tudod, a lombikot ott is ugyanúgy támogatja a tb, mint máshol. A gyógyszerek is ugyanannyiba kerülnek.

Amit ki kell fizetni, azok az előzetes vizsgálatok, ha náluk csináltatod őket, (de elfogadnak hozott leleteket is), és az inszemináció.

2012. júl. 9. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!