Inszem után lombik?

Figyelt kérdés

Volt már inszemem, de nem sikerült. Most lombikra készülünk. Az a kérdésem, hogy itt mennyi gyógyszert kell szedni?

Inszemnél kaptam napi 1 merional és 1 closti.

Lombik bébinél menyi gyógyszert adnak?

Miben más az adag?

2012. júl. 6. 09:28
 1/5 sumergo ***** válasza:
Sokkal másabb, jóval több a szuri, de konkrétumot nehéz írni, hiszen az alap hormonszintedtől is függ a mennyiség. Nem azért, mert emellé kapsz hormonokat pluszban, hanem abból indulnak ki, hogy mennyi hormon szükséges a stimuláláshoz. A saját hormontermelést leállítják Gonapeptyl szurival, de ez sem 100 %, van akinek fogamzásgátlóval készítik elő a lombikot. Sajnos az orvosod tud majd ebben érdemlegeset mondani.
2012. júl. 6. 09:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Ha pl. inszemnél nekem már eddig is 6 tüszőm érett, nem lehet ugyanúgy ezeket a gyógyszereket kapnom csak éppen leszívják a tüszőket?

Muszáj telenyomni gyógyszerekkel?

2012. júl. 6. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondhatod a dokinak, hogy kapd ugyanazt, mint inszemnél, de a 6-ból nem biztos, hogy mind megtermékenyül, vagy utána osztódik.

10-12 az ideális lombiknál, nekem ennyi is lett mindkettőnél,de sajna vannak dokik, akik túlstimuznak, az se jó, ha sok van, van, akinek meg csak 1-2 lesz, de Nálad ugye inszemnél is lett 6.

2012. júl. 6. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi most készülünk lombikra. Most fogamzásgátlót szedek 21 napig. És ha megjön a vérzés a gyógyszer után akkor kezdődik a 2. napon a stimulálás. Gonal f 900-at írtak fel és mellé prednisolon nevű gyógyszert. És majd a 6. naptól uh és gondolom majd úgy emelik vagy veszik le az adagokat, ahogy nőnek a tüszők.
2012. júl. 6. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
6 tüszőnél normális helyen meg se csinálják az inszemet, gondolj bele: 6-os ikreket lehetetlen kihordani szinte. Lombiknál nekem 15 körüli tüszőm volt, de annak a fele se volt megfelelően érett a megtermékenyüléshez. Lehet, h a te 6 tüsződből is valójában csak 2 volt megfelelő. Kell a másfajta gyógyszer mindenképp!
2012. júl. 6. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!