Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is látjátok a 2. csíkot?...

Ti is látjátok a 2. csíkot? Vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. júl. 6. 20:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon halványan, mintha lenne ott valami, de nem meggyőző. Ha holnap nem jön meg, akkor holnap után reggeli elsőből ismételj. Drukkolok!
2012. júl. 6. 21:14
 12/24 anonim ***** válasza:
26%
Én is látom a csíkot,az enyém is ilyesmi volt.Vettem 10-es erősségűt,de az sem lett sokkal csíkosabb.Kb. 3 nap múlva csináltam a következőt,azon már szépen látszott.
2012. júl. 6. 21:14
 13/24 anonim ***** válasza:
44%
Latom a masodik csikot de nagyon nagyon halvany , lehet hogy a csik helye csak :(
2012. júl. 6. 21:52
 14/24 anonim ***** válasza:
20%
én is látok halványan. pár nap múlva tesztelj újra:)
2012. júl. 7. 00:23
 15/24 anonim ***** válasza:
55%

Hát, mintha lenne ott valami, de szerintem ne éld bele magadat! Saját tapasztalat! Nekem volt ilyen tesztem már:

[link]

Itt az alsót mindenki halvány pozitívnak mondta, én is azt hittem, de nem lett baba abban a hónapban.

A legbiztosabb, ha újratesztelsz majd, ha nem jön meg. Szurkolok, majd írj, hogy mi lett! :)

2012. júl. 7. 00:49
 16/24 anonim ***** válasza:
64%

Átraktam neked negatívba,ha van csík akkor az negatívban látszik így a legbiztosabb!

Itt a kép,én nem látok rajta semmit,sajnálom:

[link]

Az én csíkom is nagyon halvány és ráadásul nagyon rossz minőségű a képem még is egyértelműen kivehető volt!

Hátha lesz ez még pozitív!:)

2012. júl. 7. 06:58
 17/24 anonim ***** válasza:
24%

Én látom, de elég halványka. Időn belül jött ki?

A 9esnek: Nem a fényes papír végét gondolod csíknak, aminek a végét fogjuk?

A kontroll és aközött van egy halványka.

Szoritok, s majd írj.

2012. júl. 7. 07:32
 18/24 anonim ***** válasza:
67%
Ne hari de szerintem is negatív, ez csak szellemcsík :( Sajnálom, remélem azért még lesz belőle valami ha ennyire szeretnéd :)
2012. júl. 7. 11:29
 19/24 anonim ***** válasza:
83%

Tök jó, aki negatívnak látja, azt lepontozzák.

Most őszintén? Ha nem látok rajta semmit, akkor hülye vagyok?

Ez egy negatív teszt.

Később ha tesztelsz, majd kiderül. Persze szorítok a kérdezőnek, de most nem fogok odaképzelni még egy csíkot.

Kell a biztatás tudom, de azért ne esztelenül.

2012. júl. 7. 20:22
 20/24 anonim ***** válasza:
49%

Mizu?Teszteltél azóta?

:) Már nem csak az van lepontozva,aki nem látja a csíkot,engem is lepontoztak.Pedig nem mondtam hogy rohanjon el babakocsit venni,csak azt hogy az enyém is ilyen volt.

2012. júl. 8. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!