Hát, mintha lenne ott valami, de szerintem ne éld bele magadat! Saját tapasztalat! Nekem volt ilyen tesztem már:
Itt az alsót mindenki halvány pozitívnak mondta, én is azt hittem, de nem lett baba abban a hónapban.
A legbiztosabb, ha újratesztelsz majd, ha nem jön meg. Szurkolok, majd írj, hogy mi lett! :)
Átraktam neked negatívba,ha van csík akkor az negatívban látszik így a legbiztosabb!
Itt a kép,én nem látok rajta semmit,sajnálom:
Az én csíkom is nagyon halvány és ráadásul nagyon rossz minőségű a képem még is egyértelműen kivehető volt!
Hátha lesz ez még pozitív!:)
Én látom, de elég halványka. Időn belül jött ki?
A 9esnek: Nem a fényes papír végét gondolod csíknak, aminek a végét fogjuk?
A kontroll és aközött van egy halványka.
Szoritok, s majd írj.
Tök jó, aki negatívnak látja, azt lepontozzák.
Most őszintén? Ha nem látok rajta semmit, akkor hülye vagyok?
Ez egy negatív teszt.
Később ha tesztelsz, majd kiderül. Persze szorítok a kérdezőnek, de most nem fogok odaképzelni még egy csíkot.
Kell a biztatás tudom, de azért ne esztelenül.
Mizu?Teszteltél azóta?
:) Már nem csak az van lepontozva,aki nem látja a csíkot,engem is lepontoztak.Pedig nem mondtam hogy rohanjon el babakocsit venni,csak azt hogy az enyém is ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!