Halvány pozitív, vagy már csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Ez itt egy félbevágott teszt, tudom nem teljesen szabályos, de eddig még mindig totál negatív volt. Most pedig van valami második vonal, ami szbad szemmel látható, de fényképezni alig lehet. Oda képzelem? Ez az én beképzelt vonalam 5-6. percben jelent vált láthatóvá. X-epil tesztről van szó és ovu 03.27-én volt.
2012. ápr. 9. 08:49
1/17 anonim válasza:
Halovány Pozi holnap csinál még egyet hátha erösösdik hány napja nem jött meg?
2/17 anonim válasza:
kettévágtad a tesztet? lehet, hogy nem volt jó ötlet.. kicsit halványan mintha én is látnám a csíkot. amúgy nekem is 27-én volt az ovum, de még nem nagyon akaródzik tesztelni :)
3/17 anonim válasza:
bocsi, nekem 29-én, csak az áprilisi naptárt néztem :D
4/17 A kérdező kommentje:
Elvileg 11-re nem várom. De holnap veszek tesztet és 11-én reggel megcsinálom. (Ha addig nem jön meg.)
2012. ápr. 9. 08:56
5/17 anonim válasza:
Igen,én is látom a második csíkot. De! Ez a kettévágás a világ legnagyobb hülyesége. Az is lehet,hogy az okozta a második csíkot. Most ha nem lenne kettévágva,és úgy lenne ott a második csík,kicsit erősebben merném rávágni,hogy ez bizony pozitív. Holnap tesztelj mégegyet.Majd írd meg az eredményt. Szia!
6/17 A kérdező kommentje:
Holnapután tudok tesztelni, mert ma nincs gyógyszertár, de majd megírom.
2012. ápr. 9. 09:02
8/17 A kérdező kommentje:
Itt olvastam párszor és a múlt hónapban kezdtem. Minden hónapban vettem 2-3 tesztet és az a türelmetlen fajta vagyok,aki kétnaponta ellövögeti.Itt pedig olvastam, hogy vannak akik így duplázzák a tesztet. Múlt hónapban is így csináltam és persze negatív volt. Tisztában vagyok azzal, hogy nem volt jó ötlet főleg így, hogy van ott még egy csík, mert most azon problémázok, hogy lehet a teszt sérült meg.
2012. ápr. 9. 09:30
9/17 anonim válasza:
Én is haloványka pozinak látom, de legközelebb ne vágd szét. ezen a pár száz forinton ne spórolj. Rendes tesztet csinálj és akkor biztos jól látható eredményed lesz. Majd írj!
10/17 anonim válasza:
Nagyon halványan , talán mintha 2 csíkos lenne!Az én elsőm is hasonló volt, aztán 4 nap múlva, már egyértelmű volt!Csinálj te is másikat pár nap múlva, de azt ne vágd szét! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!