Ovuteszt pozitív napján történt együttlétből a baba várhatóan fiú vagy lány lesz?
Sokan írják, hogy összefügg mikor voltak együtt a párok. Nekem az első napon nagyon halvány különbséggel azonos csík volt az ovuteszten, második napon pedig erősebb. Mindkét napon együtt voltunk. Ugye azt mondják a peteérés az első negatív napon van, a poz. után 12-36 óra.
Nektek mik a tapasztalataitok, mit tudtok erről?
tehát amikor az ovuteszt pozitívat mutatott? vagy az első negatív napon-merthogy ekkor van ténylegesen a peteérés..
?
Vagy ovu napján, vagy 1 nappal utána és kislány lesz.
18+3 hkm
Csütörtökön voltam dokinál, ő délelőtt azt mondta,megvolt a tűszőrepedés hajnalban.Másnap jött haza a férjem,és érkezik meglepi baba: aki KISFIÚ !!!(most 20 hetes)
Még régebben hallottam 1 műsorban ,genetikán is múlik..férjemék is 3-man vannak fiúk.A 2 bátyusának 5 lánya született,nálunk meg van már 2 iker fiúcska és most ismét:fiú !!!
De nagyon boldogok vagyunk ... :-)
időközben kiderült, hogy kisfiú:)
(ha valakit esetleg érdekel)
25hkm
4-es válaszoló vagyok, Gratulálok!
Boldog babavárást!
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!