Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív terhességi tesztek?

Pozitív terhességi tesztek?

Figyelt kérdés
Lányok, kérlek rakjatok fel pozitív terhességi teszteket, hadd nézegessem!!! nem vagyok hülye, de már annyira szeretnék én is pozitívat tesztelni. Főleg olyan tesztek érdekelnek, amik olyan halványak, hogy nem is látszanak és mégis ott a baba. Kellene majd viszonyítási alap, ha majd jöv.héten én tesztelek. HÁTHA NEKEM IS VÉGRE HALVÁNYKA 2. VONALAM LESZ :)
2012. ápr. 6. 08:25
 1/10 A kérdező kommentje:
Hülyén fogalmaztam :) szóval olyat tegyetek fel, amik annak ellenére, hogy olyan halványak, hogy alig látszanak, mégis pozitívak lettek :) Köccci :)
2012. ápr. 6. 08:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem nincs még olyanom de tessék!:D

[link]

2012. ápr. 6. 08:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak erős + van, de ne ezzel foglalkozz, mert nagyon rákattansz! Inkább foglald le magad valamivel, úgyis ünnep van, szóval üsd el az időt, és annál nagyobb meglepetés lesz a két csík!
2012. ápr. 6. 08:35
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Az első, kimaradt előtti napon, délutániból (teszteltem, mert már bőven hányós-émelygős-félájultan minden sarokban elalvós voltam, és gyanús lett:)) Ez később elhalványodott, alig egy óra alatt, már éppen hogy látszik, meg is ijedtem.

[link]

Ez másnap reggeli:

[link]

És 3 nappal később:

[link]

Aztán azonnal a teszt után mentünk, és kiderült, hogy jóval hamarabb foganhatott, és azóta is tartja a plusz másfél hetet a manó. :)

Tanács, ha megengeded: :)

A harmadik próbálkozós hónapban sikerült. Az első kettőben állandóan magamat figyeltem, meg olvasgattam babákról, terhességről, le sem lehetett lőni. A 3.-at ki akartuk hagyni, a 7. és 22. nap között egy műtét miatt nem voltunk együtt. A 7. napiból fogant meg hála Istennek, mikor eszembe sem jutott volna (29-30 napos ciklusaim voltak, elvileg tudtam, mikor van peteérés). Szóval csak semmi stressz! :)) /Még barnáztam is a beágyazódáskor, ezt is annyira figyeltem, az első két hónapban, hátha van vmi kis pecsét, ami babát jelez, a sikeres ciklusban pedig csak konstatáltam, meg elgondolkoztam, hogy mi lehet ez. :D/

Drukkolok Neked!!! :)

35 hetes kismama

2012. ápr. 6. 08:50
 5/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a teszteket! Reménykedem!!!!!

Amúgy az egyik tesztem totál pozitív volt és késett is 9 napot, de sajnos elment....mert utána már tök negatív lett a teszt is :(

A doki meg azt mondta, hogy az nem terhesség, ha nem marad meg a gyerek. Köszi... dehogynem az! Hisz pozitív volt a teszt!!!! Igen is sikerült akkor, csak elment.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!!!!

2012. ápr. 6. 09:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia,

nekem is jovo hét a remény hete.remélem sikerult mert uh-n figyeltuk és tudtunk is egyutt lenni.Sokat pihenek és vigyázok.

2012. ápr. 6. 09:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Drukkolok!!!! Írjál ám, ha teszteltél!!!!
2012. ápr. 6. 09:58
 8/10 anonim ***** válasza:

szia.

én tegnapra-mára nem várom.Ma vagyok a 28.napon és a 14.napon volt ovum.

Ilyen a ma reggeli tesztem,25-ös x-epillel.nem tudom eldönteni van e ott 2.vonal.Tiszta ideg voltam tőle.

[link]

2012. ápr. 6. 13:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem a mensi kimaradása után 10 nappal,délutáni vizelettel volt ez a tesztem:

[link]

2012. ápr. 7. 09:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez igen! De gyönyörű pozitív!!!! Gratula!!!!
2012. ápr. 7. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!