Pozitív terhességi tesztek?
Nekem nincs még olyanom de tessék!:D
Az első, kimaradt előtti napon, délutániból (teszteltem, mert már bőven hányós-émelygős-félájultan minden sarokban elalvós voltam, és gyanús lett:)) Ez később elhalványodott, alig egy óra alatt, már éppen hogy látszik, meg is ijedtem.
Ez másnap reggeli:
És 3 nappal később:
Aztán azonnal a teszt után mentünk, és kiderült, hogy jóval hamarabb foganhatott, és azóta is tartja a plusz másfél hetet a manó. :)
Tanács, ha megengeded: :)
A harmadik próbálkozós hónapban sikerült. Az első kettőben állandóan magamat figyeltem, meg olvasgattam babákról, terhességről, le sem lehetett lőni. A 3.-at ki akartuk hagyni, a 7. és 22. nap között egy műtét miatt nem voltunk együtt. A 7. napiból fogant meg hála Istennek, mikor eszembe sem jutott volna (29-30 napos ciklusaim voltak, elvileg tudtam, mikor van peteérés). Szóval csak semmi stressz! :)) /Még barnáztam is a beágyazódáskor, ezt is annyira figyeltem, az első két hónapban, hátha van vmi kis pecsét, ami babát jelez, a sikeres ciklusban pedig csak konstatáltam, meg elgondolkoztam, hogy mi lehet ez. :D/
Drukkolok Neked!!! :)
35 hetes kismama
Nagyon szépen köszönöm a teszteket! Reménykedem!!!!!
Amúgy az egyik tesztem totál pozitív volt és késett is 9 napot, de sajnos elment....mert utána már tök negatív lett a teszt is :(
A doki meg azt mondta, hogy az nem terhesség, ha nem marad meg a gyerek. Köszi... dehogynem az! Hisz pozitív volt a teszt!!!! Igen is sikerült akkor, csak elment.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!!!!
Szia,
nekem is jovo hét a remény hete.remélem sikerult mert uh-n figyeltuk és tudtunk is egyutt lenni.Sokat pihenek és vigyázok.
szia.
én tegnapra-mára nem várom.Ma vagyok a 28.napon és a 14.napon volt ovum.
Ilyen a ma reggeli tesztem,25-ös x-epillel.nem tudom eldönteni van e ott 2.vonal.Tiszta ideg voltam tőle.
Nekem a mensi kimaradása után 10 nappal,délutáni vizelettel volt ez a tesztem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!