Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már tettem fel kérdést a...

Már tettem fel kérdést a napokban, szeretném megmutatni, hogy a tesztek hogyan idegesítik az embert. Benneteket is idegesítene? Többi lent.

Figyelt kérdés

Az előző kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

És a mai képek rendezetten,a zöldek közül minden második délutáni, de ráírtam az időpontokat.

[link]

2012. márc. 29. 08:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Na hát én nem értek az ovutesztekhez,de azt tudom hogy ha reggel tesztelsz akkor a HCG-t mutatja ki és erősödniük kell napról napra!

Neked annyira nem erősödik csak minimálisan!

Viszont én az alsó 2 terhes teszteden látok 2 csíkot!Nem tudom más fogja-e látni,de én akárhogy nézem ott van!

Az viszont hogy meg jött neked,fogalmam sincs hogy miért volt!De ha nem a megszokott mensi volt akkor jelenthet babát!

Bocs ha valamit elírtam de gyorsan futottam át a kérdésedet!:)

2012. márc. 29. 08:49
 2/24 anonim ***** válasza:

ez elég furi:) és én is látom a csíkot a mai teszten!

Mindenképp írj, ha tudod a biztosat:)

2012. márc. 29. 08:52
 3/24 anonim ***** válasza:
Én is mintha a tegnapin és main látnám a 2.csíkot :) Remélem hamarosan mehet a gratula! :)
2012. márc. 29. 08:53
 4/24 A kérdező kommentje:
Azért írtam,hogy minden második ovuteszt délutáni,mert azok valamivel erősebbek,de szerintem ovulációjelzéshez gyengék..:DEgy példa arra,hogy van ilyen is..:D Nem mondod,hogy a két alsón látod a vonalat...Látszik,de én azt nem mondom pozitívnak..:):):)
2012. márc. 29. 08:54
 5/24 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is gyanús, hogy bizony a 2 ultolsó teszten ott van a 2. halvány csík. :)
2012. márc. 29. 08:56
 6/24 anonim ***** válasza:
nincs másfajta teszted? próbálj ki egy másikat...
2012. márc. 29. 08:58
 7/24 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Na pont ezt akartam írni,hogy a délutáni ovutesztek tényleg erősebbek,de igen,nem elég erős ovuhoz!

Viszont annak örülök hogy a többiek is látják a két csíkot!:)

Tesztelgess 2 naponta aztán hátha erősödik!

(Tudom hogy nehéz kivárni,de felesleges naponta mert a HCG 2 naponta duplázódik!)

Szorítok hogy erősödjön az a csík!:)

2012. márc. 29. 08:58
 8/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek..:)Aranyosak vagytok..:)Ment a zöld kéz....Ígérem felteszem a "biztosat" is.A történethez hozzátartozik,hogy a hőm 36,7;36,6..:)Eddig 36,4-el,és 36,1-el indítottam a ciklusokat szinte mindig..:)Mondjuk azt olvastam,hogy ennek nem igazán van jelentősége..:DMindegy...Elég furcsán működök,úgy látszik..:D:D:D
2012. márc. 29. 09:01
 9/24 anonim ***** válasza:
70%
Előfordul, hogy a teszt kimutat valami minimális LH szintet. Az ovutesztjeiden is viszonylag halvány a 2. csík, és az csak számít pozitívnak, ha egyforma erősek a csíkok, vagy a tesztcsík még erősebb a kontrollnál. Ami a jóstesztelést illeti, a terhességet úgy jelzi, hogy napról napra erősödik, de ez nálad nem így van, és a hcg-k pedig negatívak. Úgyhogy szerintem csak van némi LH szinted mindig, azt jelzi az ovuteszt, de az még se nem peteérés, se nem terhesség.
2012. márc. 29. 09:01
 10/24 A kérdező kommentje:
Drága 7-es!Tesztelek én reggel-este,délben-délután..:D:DHa mást nem,legalább jót szórakozok rajta..:DDe ha erősödik a második csík,akkor kicsit parázni fogok....Szerintem nem normális,ha menstruációval indul a terhesség...Hová tapad meg?:o..:DMost ez aggaszt..:D
2012. márc. 29. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!