Már tettem fel kérdést a napokban, szeretném megmutatni, hogy a tesztek hogyan idegesítik az embert. Benneteket is idegesítene? Többi lent.
Az előző kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
És a mai képek rendezetten,a zöldek közül minden második délutáni, de ráírtam az időpontokat.
Szia!
Na hát én nem értek az ovutesztekhez,de azt tudom hogy ha reggel tesztelsz akkor a HCG-t mutatja ki és erősödniük kell napról napra!
Neked annyira nem erősödik csak minimálisan!
Viszont én az alsó 2 terhes teszteden látok 2 csíkot!Nem tudom más fogja-e látni,de én akárhogy nézem ott van!
Az viszont hogy meg jött neked,fogalmam sincs hogy miért volt!De ha nem a megszokott mensi volt akkor jelenthet babát!
Bocs ha valamit elírtam de gyorsan futottam át a kérdésedet!:)
ez elég furi:) és én is látom a csíkot a mai teszten!
Mindenképp írj, ha tudod a biztosat:)
Első vagyok!
Na pont ezt akartam írni,hogy a délutáni ovutesztek tényleg erősebbek,de igen,nem elég erős ovuhoz!
Viszont annak örülök hogy a többiek is látják a két csíkot!:)
Tesztelgess 2 naponta aztán hátha erősödik!
(Tudom hogy nehéz kivárni,de felesleges naponta mert a HCG 2 naponta duplázódik!)
Szorítok hogy erősödjön az a csík!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!