Már tettem fel kérdést a napokban, szeretném megmutatni, hogy a tesztek hogyan idegesítik az embert. Benneteket is idegesítene? Többi lent.
Figyelt kérdés
Az előző kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
És a mai képek rendezetten,a zöldek közül minden második délutáni, de ráírtam az időpontokat.
2012. márc. 29. 08:37
21/24 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentelőmre nagyon kíváncsi vagyok..Ha gondolod írj privit..;)
2012. márc. 29. 18:17
22/24 anonim válasza:
Kedves kerdezo!Nem azt irtad hogy ugy szamolod hogy a 9.-10 dpon lehetsz?:D (A Jonas naptar szerint irtad),akkor hogy johetett volna meg ilyen hamar?:D Mennyire jott meg amugy(mert annak ellenere is lehet baba a dologban!
Es en is latom a 2 utolson a 2csikot!:D Varom a reggelt hatha csinalsz mas milyen 2csikos hcg tesztet is. :)
S.
23/24 anonim válasza:
Szia Kérdező! Teszteltél azóta?
24/24 anonim válasza:
Szia! Mi történt azóta? Én egy új válaszoló vagyok, de nagyon kiváncsivá tettél ezzel a rejtélyeddel! :)))
Írj mindenképp! És képet is kérünk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!