Már tettem fel kérdést a napokban, szeretném megmutatni, hogy a tesztek hogyan idegesítik az embert. Benneteket is idegesítene? Többi lent.
Figyelt kérdés
Az előző kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
És a mai képek rendezetten,a zöldek közül minden második délutáni, de ráírtam az időpontokat.
2012. márc. 29. 08:37
11/24 anonim válasza:
Én is látom a HGC teszteken a csíkot a legalsóknál.
Az enyém csak egy picivel volt erősebb a 11. DPO-n, rá 1 héttel már ugyanúgy virít, mint a kontrollcsík.
12/24 A kérdező kommentje:
Én úgy számolok,hogy most olyan 9-10 dpo lehet...Persze az is benne van a pakliban,hogy a szervezetem szórakozik..:D 19-én,20-án jöhetett össze valami,ha hiszünk a Jónás-naptárban,aminek persze 2 napja néztem utánna..:D:D:D
2012. márc. 29. 09:30
13/24 anonim válasza:
ne haragudjatok, én nem értem ezt! Az ovulációs teszt az nem a kb. peteérés napját adja meg ? Az nem terhesség még....vagy én tudom rosszul h mire jó az ovu teszt?
14/24 anonim válasza:
Jártam már én is így, nem egyszer.
A gyógyszertárban is elpanaszoltam, ott ajánlották a romed kazettás tesztet, és azzal egyértelmű eredményt kaptam az első reggeli tesztelésnél.
ha van még erőd és kapacitásod, megér 1 próbát-
www.terhessegigyorsteszt.hu (ROMED)
Kitartás!
15/24 anonim válasza:
Én is látom az utolsóknál a második csíkot! A tapasztalatom az, hogy ha már fényképen látszik, akkor az bizony CSÍK!! És nekem tök úgy tűnik hogy erősödik a hcg teszteken! Szóval drukkolok, de nagyon úgy tűnik hogy babó van a dologban!
16/24 anonim válasza:
Szia! Én még nem válaszoltam Neked, de leírom mit gondoltam: először nem értettem miért vagy kiakadva,hogy látszik a második csík az ovuteszten. Hiszen azzal egyáltalán nem kell foglalkozni, mutat egy bizonyos LH-szintet, de csak akkor pozitív, ha legalább ugyanolyan erős, mint a kontrollcsík. Van akinek egész ciklusban mutat halvány csíkot, van akinek csak ovu közeledtével, aztán megerősödik, majd ismét halványul és végül csak 1csíkos lesz. (többek között én is ilyen vagyok:) Már majdnem "leteremtettelek", hogy ne foglalkozz ezzel, miért nem néztél jobban utána a dolgoknak és tudnád mi mit jelent ill. magadat sem idegesítenéd fölöslegesen. DE! Én is látom a HCG teszteden a halvány csíkot, szóval most már kíváncsi leszek a folytatásra:) Ne haragudj,hogy ezt leírtam, de szorítok, és ha nem baba lenne (mert láttunk itt már fura történéseket,szóval az is lehet), akkor ne kerged magad az őrületbe, hidd el, van ilyen,hogy az LH teszt mindig csíkos, de akkor is csak az erőssége számít!!!
17/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Köszönöm az írásodat,ha leteremtettél volna,sem vettem volna sértésnek.A tesztek tanulságként kerültek fel,mert ilyet itt még nem találtam..:DEgyébként utánanéztem mindennek,mióta az első kérdést feltettem pláne..:)Nem kergetnek őrületbe a tesztek...A változások,a csíkok intenzitásának érdekessége az,ami tetszik..:)Egyébként ha baba lenne a dologban,akkor a 4.kopogtatna..:DDe mint írtam is,életemben először csináltam,és egy csíkot vártam az ovutesztre..:DEzért kértem az első kérdésben tapasztalatokat...:):):)Írom majd a folytatást is.....
2012. márc. 29. 10:19
18/24 anonim válasza:
Várjuk a folytatást! :) Én is látom a két utolsó hcg teszten a 2. csíkot!
19/24 anonim válasza:
szia!én vagyok az aki irt a másikra az autolso..oo hát én halkan gratulálok én mintha látnám az utolso hcg teszten a halvány csikot..látod én mondtam hogy lehetsz babás annak ellenére hogy megvolt..várom a fejleményeket :)
20/24 A kérdező kommentje:
Holnap reggel felteszem a mai tesztet...Hcg-t ma nem csináltam,azt majd reggel,de az ovutesztem ma kétséget kizáróan pozitív!Mostmár egy kérdés felmerül még bennem..mi van,ha menstruáció alatt vagy közvetlen utána van peteérés?Szerintem ilyen lehetséges..:)De majd meglátjuk,mostmár én is kíváncsi vagyok.Azt hiszem rámfér egy alapos kivizsgálás..:DKár,hogy azt teszttel nem lehet megoldani..:D:DMár túl lennék rajta..:D:D:D
2012. márc. 29. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!