Ekcéma? Valószínű, hogy 4 hós kisfiam bőre ekcémás. Holnap megyünk a védőnőhöz megmutatni.
Figyelt kérdés
Tegnap jött ki neki, most kezdtük a hozzátáplálást és én az őszibarackra gyanakszom.Először csak az arcán jelentek meg piros foltok, aztán tegnap fűrdésnél éreztem a két karján ilyen szarus elváltozást.Ami ki is pirosodott fürdés után.Van itthon egy kézbalzsamom, ami kamilla, körömvirág és glicerint tartalmaz.Holnapig kenhetem ezzel neki?Nagyon száraz ott a bőre.2012. febr. 12. 14:57
1/2 anonim válasza:
Holnapig inkább a popsikrémetekkel kend, nekünk az is bevált erre, amíg nem kaptunk másikat. Azt babáknak keverik, biztosan nem allergizál, míg a te kézkrémed akér rosszabbá is teheti a helyzetet. Lehet allergia, de lehet atópiás dermatitisz is (extrém száraz bőr), de ezt ne a védőnő döntse el, vidd el a gyermekorvosotokhoz! Mindenesetre ne ijedj meg, nincs semmi baj, kap majd rá kenőcsöt, és biztosan hamar helyrejön!
2/2 anonim válasza:
én nem védőnőhöz vinném hanem gyerekorvoshoz vagy bőrgyógyászhoz. nagyon kedvesek és segítőkészek a védőnők de nem orvosok! és hát nagyon nem mindegy, hogy ekcémás vagy kiszáradt a bőre a hidegben.
és én nem kenném amíg orvos nem látja mert ha elmúlik akkor nem fogod megtudni, hogy mi volt az. tudom, hogy nehéz így hagyni, de tényleg kéne látnia orvosnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!