Halvány pozitív, vagy már csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Ez itt egy félbevágott teszt, tudom nem teljesen szabályos, de eddig még mindig totál negatív volt. Most pedig van valami második vonal, ami szbad szemmel látható, de fényképezni alig lehet. Oda képzelem? Ez az én beképzelt vonalam 5-6. percben jelent vált láthatóvá. X-epil tesztről van szó és ovu 03.27-én volt.
2012. ápr. 9. 08:49
11/17 anonim válasza:
Én is látok halvány második vonalat! Csinálj 1-2 nap múlva még egyet, tuti erősödni fog!! (az én első tesztem sem volt erősebb ennél!)
12/17 anonim válasza:
Nagyon halkan,de Én gratulálok!Szerintem ez pozitív!:)
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Szerdán estig golgozom, utána megírom, hogy megjött-e vagy pozi lesz. Most már az is eszembe jutott, hogy csak a tesztcsík helye látszódik. Na, majd kiderül.
2012. ápr. 9. 16:03
14/17 A kérdező kommentje:
ééés igen :-) Nem bírtam ki, ma vettem két tesztet, az elsőt 20 perce megcsináltam, gondoltam majd reggel a másodikat. Pozitív lett!! Már jobban látszik mint a tegnap reggelin és két percen belül kijött :-) Úgy éreztem, hogy ez most más hónap.. Remélem így már nem is jön meg holnap..
2012. ápr. 10. 18:23
15/17 A kérdező kommentje:
Ja és ezt nem vágtam ketté :-) Most is x-epilt vettem.
2012. ápr. 10. 18:23
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2012. ápr. 10. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!