Van olyan, hogy csak beképzelem a tüneteket, hogy terhes vagyok?
Ezek a tünetek:
derékfájás v. hátfájás
folyás
néha úgy érzem, mintha szédülnék
hasgörcs középen nem a hasam alja, (de ez nem olyan menstruációs görcs, hanem idegességi)
az aktus után már másnap rosszul éreztem magam.
Ilyenkor ennek még köze sincs a terhességhez. Egyébként én is hajlamos vagyok bármiféle tünet produkálására, például, ha betegségről olvasok, akkor képes vagyok felfedezni a tüneteit magamon.
Bár mikor terhes lettem semmi tünetem nem volt, előtte való hónapban pedig (akkor is nagyon akartam) mindenféle tüneteket felfedeztem. Ez pszichés.
Ez így van! Nekem pont egy ismerősöm halt meg pl csontrákban. azóta fáj a térdem. Ilyen ez. Ami nagyon foglalkoztat, azonnal érzed magadon.
mi már hónapok óta próbálkozunk a 3-dikkal, már havonta érzem "rugdosni" a semmit:(
De így volt az elsővel is. Aztán egyszercsak nem is volt időm foglalkozni a dologgal, semmit nem éreztem, nem figyeltem magam és babás is lettem :)
Ezek nem feltétlen terhes tünetek. Derékfájás-hátfájás bármitől lehet, folyás szintén. A hasgörcs te is írtad, hogy inkább idegességi, márpedig ha terhesség miatt éreznéd, akkor a hasad alja, ahol a méhed van, ott fájna. Az aktus után pedig másnap nem lehettél még roszul terhesség miatt,(hacsak nem korábbi aktusból fogant) terhességi tünetek a beágyazódást követően jelentkeznek, és az a fogantatás után kb. 7-10 nappal következik be.
Szóval szerintem ezeket vagy terhesség okozza, vagy pszichésen képzeled be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!