Megnéznétek a tesztem? Nem tudom eldönteni látszik-e rajta valami?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 28. napon, holnapra nem várom. A tesztek a ma reggeli első vizeletből készültek. X-Epil-lel.
/109_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img] [link]
2012. júl. 6. 06:39
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2012. júl. 6. 08:54
12/22 anonim válasza:
Tudom, hogy sokan lepontoznak, de ez negatív.(A terhesvonal sem ott van, ahol kellene neki lenni)Rakjak fel neked ilyet? vagy vagy 30 db ilyen tesztem.Szeretném, ha nem lenne igazam,attól még drukkolok neked.Hanyadik dpo-n vagy?
13/22 A kérdező kommentje:
9: ez volt a 2.hónap, de most nem néztem mikor kell együtt lenni a peteérés miatt. Csak sexeltünk mikor jól esett.
Ez lesz a 2.baba
2012. júl. 6. 08:56
15/22 anonim válasza:
pozi kétnaponta tezstelj!!!! gratu
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! És így is jó a teszt, hogy távolabb van egymástól a 2.csík?
2012. júl. 6. 12:19
17/22 anonim válasza:
Nem!Az csak a reagensanyag.Ez amit feltettél negatív!Csinálj egy másikat.
18/22 anonim válasza:
Két nap múlva, reggel csinálj még egy tesztet! Sajnos én nem tudom eldönteni, mert nem igazán látom, meg szerintem távolabb is van a halvány csíkocska, mint kellene! De drukkolok, hogy vasárnapra pozitívat tesztelj!
19/22 anonim válasza:
A piros csik az ott van ahol a parnas szivacsbol jön felfelé a pisi? Mert akkor ez a teszt hibas. Szerintem. De nem latom egeszen jol.
20/22 A kérdező kommentje:
Igen, de már azon a mezőn van, ahol meg kellene jelennie a teszt mezőnek. Csak közelebb van ahoz a bizonyos párnás részhez, mint ahogy szerintem kellene.
2012. júl. 6. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!