Megnéznétek hogy ebből a görbéből lehet-e baba és hogy mikor volt pontosan peteérésem?
16 vagy 19. napon?
Én 16.ra saccolok mert az alaphőm szerintem eggyel lentebb van!
Azért rendezetlen a görbém mert képtelen vagyok egy időben kelni egyéb okok miatt!
Köszönöm a válaszokat!
Akár a 19.napon is lehetett ovulációd.
Az ovulációtól számított 14. dpo-n már próbálhatsz tesztelni.
A görbéd nagyon szép, bíztató! Jó lenne, ha fent maradna a hőd!
Hol tartasz most??????? Jelentkezz hírekkel!
Biztos nem a 16. nap?
Az alaphő vonalának eggyel tuti hogy lentebb kell lennie,azért kérdezem.Meg az csak egy napi "leesés" volt!
Megírom ha történik valami :D
Kedves Utolsó!
Látni is hogy az előző ciklusom 50 napos volt,és az az előtti is!egyszer csak kitolódott és egyre egyre később jött meg!Ezért kezdtem el hőmérőzni is!elteszteltem rengeteg pénzt a nagy semmire,így legalább tudom hogy felesleges mert még nem is volt pém!
Aztán olvastam itt sok csajtól a teák hatását,megjegyzem sose hittem ezekben!
Az első görbém elég érdekes lett,kicsit össze-visszás,aztán a második mérős görbénél elkezdtem inni és valahogy rendezettebb lett a ciklusom,bár ugyan olyan hosszú maradt!És most...elájulok a gyönyörtől olyan szép a görbém és mint látod az 50 napos ciklus lerövidül harminc valamennyire,majd még kiderül pontosan mennyire!:)
Szóval csak ajánlani tudom!De csak akkor ha baj van a ciklusoddal,mert rendezett ciklust bekavarja,úgy nem szabad inni!Ha van kérdésed írj nyugodtan!
Szóval akkor 19. napra szavaztok?Hát akkor még várnom kell úgy szombatig...fenébe!:)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!