Megnéznétek hogy ebből a görbéből lehet-e baba és hogy mikor volt pontosan peteérésem?
16 vagy 19. napon?
Én 16.ra saccolok mert az alaphőm szerintem eggyel lentebb van!
Azért rendezetlen a görbém mert képtelen vagyok egy időben kelni egyéb okok miatt!
Köszönöm a válaszokat!
Na csak nem jutunk dűlőre a peteérés időpontjában!:)De amúgy tényleg elég hülyén ment fel a hőm,nehéz megmondani!
Viszont az a nagy helyzet hogy egyre türelmetlenebb vagyok,és lehet holnap reggel elvesztem a fejem és tesztelek egyet! :)
De akkor már elvileg a 15. vagy a 12. dpo-n leszek tehát így is úgy is mutatnia kéne valami halványat ha van baba nem?
Na hát már nem bizakodom!Elkezdtem görcsölni,de mintha a derekam is görcsölne!Nem fájdalom hanem görcs,talán tompa mensis görcshöz hasonlítanám!
Akkor tesztelek holnap ha reggel nem esik vissza a hőm egy fél tizedet sem!
Majd írok mindenképp hogy mi újság!:)
Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok!:)
Huuuha lányok,bajban vagyok!Azt hittem velem nem fordulhat ilyen elő!
Nem bírtam ki,az imént teszteltem és hát én látom a csíkot!
Rendesen rózsaszín,meg nem kell 2 centiről hunyorítani hogy lássam,de tényleg nagyon lehelet halvány!
Teljesen kétségbe vagyok esve hogy most mi van!
Amúgy pisiltem egyet hajnalban valamikor 4 körül,nyilván az is közre játszik,ha ez most tényleg csík és nem csak a szemem csap be!De higgyétek el,nem az első tesztem és ilyen még sosem volt!Remélem nem egy selejtet fogtam ki!:)
Szia!:)
Nagyon halkan!:) A tea tényleg csodákra képes,na de apucit se hagyjuk ki!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!