Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek hogy ebből a...

Megnéznétek hogy ebből a görbéből lehet-e baba és hogy mikor volt pontosan peteérésem?

Figyelt kérdés

16 vagy 19. napon?

Én 16.ra saccolok mert az alaphőm szerintem eggyel lentebb van!

Azért rendezetlen a görbém mert képtelen vagyok egy időben kelni egyéb okok miatt!

Köszönöm a válaszokat!

[link]

2012. jún. 30. 11:42
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Na csak nem jutunk dűlőre a peteérés időpontjában!:)De amúgy tényleg elég hülyén ment fel a hőm,nehéz megmondani!

Viszont az a nagy helyzet hogy egyre türelmetlenebb vagyok,és lehet holnap reggel elvesztem a fejem és tesztelek egyet! :)

De akkor már elvileg a 15. vagy a 12. dpo-n leszek tehát így is úgy is mutatnia kéne valami halványat ha van baba nem?

2012. júl. 3. 13:17
 12/28 A kérdező kommentje:
Ja és szívesen utolsó!Kívánom hogy tényleg is helyre hozzon!:)
2012. júl. 3. 13:18
 13/28 anonim ***** válasza:
én is kívánom neked hogy pozít tesztelj holnap :) egy 10-es erősségű már biztos kimutatná ha van baba :) amúgy én is 19. napra tippelek :) megy a drukk!aztán majd írj :)
2012. júl. 3. 14:14
 14/28 anonim ***** válasza:
ne keseredj el, ha negatív lesz a teszt, mert nem mindenkinek mutatja ki a 12. dpo-n a babát.
2012. júl. 3. 14:31
 15/28 A kérdező kommentje:

Na hát már nem bizakodom!Elkezdtem görcsölni,de mintha a derekam is görcsölne!Nem fájdalom hanem görcs,talán tompa mensis görcshöz hasonlítanám!

Akkor tesztelek holnap ha reggel nem esik vissza a hőm egy fél tizedet sem!

Majd írok mindenképp hogy mi újság!:)

Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok!:)

2012. júl. 3. 16:00
 16/28 anonim ***** válasza:
drukk
2012. júl. 3. 20:40
 17/28 A kérdező kommentje:

Huuuha lányok,bajban vagyok!Azt hittem velem nem fordulhat ilyen elő!

Nem bírtam ki,az imént teszteltem és hát én látom a csíkot!

Rendesen rózsaszín,meg nem kell 2 centiről hunyorítani hogy lássam,de tényleg nagyon lehelet halvány!

Teljesen kétségbe vagyok esve hogy most mi van!

Amúgy pisiltem egyet hajnalban valamikor 4 körül,nyilván az is közre játszik,ha ez most tényleg csík és nem csak a szemem csap be!De higgyétek el,nem az első tesztem és ilyen még sosem volt!Remélem nem egy selejtet fogtam ki!:)

2012. júl. 4. 06:28
 18/28 anonim ***** válasza:
:D még a hideg is kirázott!!! akkor halkan gratulálhatunk?! :))))) holnap tesztelj még 1x komolyan mondom te vagy az én remény sugaram :) a teázós vagyok
2012. júl. 4. 08:33
 19/28 A kérdező kommentje:

Szia!:)

Nagyon halkan!:) A tea tényleg csodákra képes,na de apucit se hagyjuk ki!:)

2012. júl. 4. 08:50
 20/28 anonim ***** válasza:
hát igen,neki is kell ám grutulálni :D a büszke apukának! :))) és amúgy mióta is próbálkoztattok?
2012. júl. 4. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!