Megnéznétek, hogy a görbe alapján mikor nem kéne megjönnie? Mert nem tudom eldönteni, hogy szombat v. vasárnap.
2009. jún. 26. 11:19
1/11 anonim válasza:
és ezt hogy mondjuk meg neked? de a remény hal meg utoljára :)
2/11 anonim válasza:
Szerintem a 17. napodon volt pé-d,így ahhoz képest a 14. nap holnap lenne.Nagyon szép a görbéd,reméljük nem esik le a hőd!Drukkolok nagyon!:)
3/11 anonim válasza:
Szerintem holnapra ne va vard, es szerintem nem is fog jonni! Nagyon szep a gorbed! Akar holnap reggel, ha nem esik a hod tesztelj egyet! Drukkolok!
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Még annyit,hogy ez ugye(mármint a hő) nem a palástfű teától van,mert 1. hónap,hogy iszom...Kicsit fáj a mellem is,és a sós ételeket nagyon kivánom.Remélem nem is fog jönni
2009. jún. 26. 11:30
5/11 anonim válasza:
17. nap volt pé-d, holnapra ne várd. Ebből bármi lehet, mert a hőnek így kell alakulnia egy ciklusban. Ha nem jön meg és a hőd is fent van pár nap múlva is akkor lehet gyanakodni babára.
De ha türelmetlen vagy, reggel csinálj egy tesztet, nekem ilyenkor (sőt délután) már kimutatta.
Hajrá!
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.A múlt havi ciklusban a menszesz előtt 4 nappal már ment lefelé a hőm,minden nap 0,1-el.Ahhoz képest a mostani talán jó :-)
2009. jún. 26. 12:41
7/11 anonim válasza:
szia ird meg mit teszteltél, nagyon drukkolok
32
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,majd megirom.
2009. jún. 26. 13:20
9/11 anonim válasza:
Szerintem is 16- vagy 17 volt tüszőrepedés! Eddig jól alakul a görbe, várjuk a fejleményeket! :)
10/11 anonim válasza:
Szia! Teszteltel mar? Mi lett az eredmeny ha igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!