Megnéznétek a görbém? A 16. napon volt a peteérésem, ugye?
Figyelt kérdés
Szerintem pár fokot csal lefelé a digitális hőmérőm, majd a következő ciklustól szeretnék analógot venni, de ezt már végigcsinálom ezzel.
Ugye 28 napos ciklusnál ez még nem számít késői peteérésnek?
Gondolom most nem jött össze a baba, nem nagyon tudtunk együtt lenni (látszik, bár nem is kapkodunk egyelőre :) ), csak kíváncsiságból elkezdtem mérni a hőmet.
Köszi előre is!
2012. júl. 5. 10:53
1/7 A kérdező kommentje:
Mármint nem pár fokot, csak pár tized fokot csal... :)
2012. júl. 5. 10:55
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Ugye ez nem késői? Ha minden ciklusom alatt így van, akkor van ideje beágyazódni rendesen a babának?
2012. júl. 5. 10:58
4/7 anonim válasza:
Igen, a 16.napon volt ovulációd :)
5/7 anonim válasza:
16. napi tüszőrepedéshez - 30 napos ciklus, ha az optimális esetet vesszük, vagyis a 14 napos luteális fázist. Ha ez valamivel rövidebb, mondjuk 10-11 nap, akkor már sérülhet a beágyazódási folyamat.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Tehát akkor nekem a 28 napos ciklusaimmal 12 napom van a következő menzeszig a beágyazódástól. Hát, remélem ez nem még kevés...
2012. júl. 5. 14:12
7/7 A kérdező kommentje:
Mármint az ovuációtól a beágyazódásra... (kicsit összezavar ez a hőség. :) )
2012. júl. 5. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!