Volt valaki aki védekezés mellett esett teherbe?
Nekem több ismerősöm is van, aki fogamzásgátló, vagy óvszer mellett esett teherbe.
A fogamzásgátló hatását csökkentheti, ha antibiotikumot, vagy erős gyógyszert kell szedni betegség miatt...
én is ismerek ilyen nőket, h gumi mellett és fog.gátló mellett estek teherbe.
de nem ez a jellemző...
Én még olyat csak ezen az oldalon hallottam, hogy vki gumi mellett esett teherbe.
Gumi mellett akkor lehet teherbe esni, ha
1. kiszakad
2. nem aktus előtt, hanem később húzzák fel
3. az éjjeli szekrényen marad
Hatékony védekezési formát választva, esetleg kombinációban alkalmazva ritka. De persze, megesik ekkor is. A nagyjából védekezés meg nem védekezés, ilyenkor gyakoribb a terhesség. Az óvszert is lehet normálisan és nagyjából használni. Előtte nem maszatol az ember, rendesen felhúzza tövig, és orgazmus után mielőbb ki. Egyet csak egyszer lehet használni, és még sorolhatnám a fura használati formákat.
Az óvszer megfelelő használat mellett 3-4es pearl indexű, azaz kb. 97%-ban biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!