Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menszesz mellett terhesség?

Menszesz mellett terhesség?

Figyelt kérdés

van 2 kisfiam már, tudom milyen terhesnek lenni :)

Arra lettem figyelmes 1 hete hogy valami mozog a hasamban. olyan hülyén hangzik, de ma reggel hanyatt fekve is éreztem ezt lent a hasam alján meg fentebb is. amikor hozzáértem a hasamhoz akkor mintha odébb ment volna nem tudom megfogalmazni. mások a bélmozgással magyarázzák, de nem tudom.

el fogok menni egy hasi uh-ra, meg csinálok ma tesztet, mert furcsa az egész. próbálom azzal magyarázni hogy csak a szél mozog, de ilyet még nem tapasztaltam. más?? 1 hete volt menszeszem.

2012. júl. 4. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
elöfordulhat igen h menszesz mellett is teherbe eshetsz de amugy énis szoktam ugy érezni mintha rugdosna valami bentröl néha még látom is h hirtelen kidudorodik a hasam de nem vagyok terhes mert énis voltam nögyogyásznál és a hasam sem nött
2012. júl. 4. 13:31
 2/7 A kérdező kommentje:

na akkor nem én képzelem be .kicsit megnyugtat hogy másnál is van ilyen, de ilyet még soha nem éreztem. de akkor mi mozog? na meg hogy te még láttad is és nincs semmi. nem értem...

Bár nem lenne baj ha jönne a baba. van egy 2.5 éves kisfiunk, meg egy 4 éves kisfiú :)

2012. júl. 4. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
énsem értem még a mai napig sem h mi volt az de akkor hirtelen jó érzés volt mintha megint terhes lettem volna :)
2012. júl. 4. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy ide írok de nekem is ilyen baba mozgások vannak de nem egy napja hanem már egy hete észleltem és nekem kb. általában egy hej re nyomódik. Meg nyomom és mintha válaszolna ilyen nyomással.
2012. júl. 4. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
kiderült mi az?
2012. júl. 11. 06:05
 6/7 A kérdező kommentje:
még nem. a teszt negatív, majd megyek nőgyógyászhoz.
2012. júl. 12. 22:39
 7/7 anonim válasza:

Szia! Kiderült mi az?

Nekem is van ilyen pár hónapja, mindig ugyanazon a területen, van, hogy látható is, teljesen mint a magzatmozgás, de nem vagyok terhes.

2012. júl. 28. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!