Vajon terhes vagyok?
A menstruáció és a gyógyszerszedési szünetben jelentkező megvonásos vérzés két különböző dolog. A gyógyszermegvonás utáni vérzés természetes, hogy percre pontosan érkezik, hisz a gyógyszer hiánya váltja ki. Ezzel maga a rendszertelen menstruáció problémája nem orvosolható, csak simán elfedhető. Az igazi ok felkutatása és kezelése lenne a valódi megoldás. Én is fogamzásgátlót kaptam annak idején, nem hogy segített volna, de rontotta az alapbetegségem. Én azt javaslom, hogy ne szedd, beszéld meg az orvosoddal, (vagy akár egy másikkal, ha e szerint eza megoldás), hogy a kiváltó okot keresnéd meg, és nem csak látszólag elnyomnád a problémát!
A kérdésedre válaszolva: sokminden lehet a probléma mögött. A terhesség akkor képzelhető el, ha volt más gyógyszer, amit az utóbbi időben szedtél mellette, hasmenésed volt, vagy hánytál... ha rendesen fel tudott szívódni, akkor a teherbeesés esélye kicsi. Viszont tengernyi más dolog okozhat késést. Ehhez vérvétel, uh stb. kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!