Van itt olyan kismami, aki magánakcióba kezdett, nem szedte a foggátlót stb. és a párja tudta nélkül lett terhes?
Hogy fogadta a hírt? Elmondtátok az igazságot?
Pusztán csak érdekel, semmi ilyen NEM tervezek :)
Volt osztálytársam csinálta ezt. A pasi elvette, de pár év múlva elváltak. A pasi megtartotta a gyereket. A csaj nagyon rosszul járt.
Szerintem nagyon alattomos, buta dolog ezt csinálni.
Na pontozzatok le, de...
Én kicsit taktikáztam. Azt mondta a párom, hogy tudatosan nem akar gyereket, de ha becsúszik...
Hát becsúszott. Imádja, ő az élete, most tervezzük a kistesót. :)
igen, szerintem is undorító dolog!!! unokabátyám barátnője csinálta meg, volt szó köztük babáról, de csak 1-2 év múlva "jöhetett volna". Persze nagyon örülnek a trónörökösnek, de ez akkor is aljas dolog volt. Mindenkinek ment a zöld kezecske :)
21/l
6-os vagyok.
Ha párom nem mutatott volna hajlandóságot a dologra, nem akcióztam volna én sem. Ő mindig is mondogatta, hogy csak a kezdő lökés kellett neki és a mai napig mondogatja, hogy "ne mondjuk meg neki, hogy én nem akartam jó!?" :D
A kistesó már teljesen közös döntés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!