Korai petefészek kimerüléssel (POF) sikerült valakinek a baba?
Kedves utolsó! Az egyik fórumon van egy lány, neki is 0,1 alatti lett az AMH,(meg még egyéb baja is volt) és mégis összejött neki saját petesejtből!!!! szóval van remény! keress fel egy meddőségi centrumot, a Kaálit ajánlják
meg próbálj ki alternatív gyógymódokat, javasolják az akupunktúrát, a méhpempőt, a barátcserjét, stb
az én dokim (nőgyógyász) biztató volt, clostit írt fel első körben, és elmondta hogy neki is volt már egy páciense 0,1 alatti AMH-el, és lombikkal sikerült neki a baba
Sziasztok!
Nekem az FSH: 22,2 lett, AMH:1,8.
Petefészek cisztákkal és súlyos endometriózissal műtöttek,ezután kaptam a hormoneredményeket.
2010.májusi leletek ezek,2010.november 29-én pozitívat teszteltem,már 13 hónapos a kislányom!
Nekem is kimerülő petefészkeket állapítottak meg a hormonértékek alapján,bár ahogy olvasgattam,ezt 3 egymás utáni ciklus 3. napján is nézni kellett volna a valódi eredményhez.
5 hónapja újra van ciklusom (már a szoptatás alatt megjött),most ráállok az aviva és arwen tornára,és utánajárok a DHEA kapszulának is,nagyon kíváncsivá tett!!!
Sok sikert mindenkinek!!!!!
15-ös vagyok. :)
A magas FSH,és az alacsony AMH elég volt a diagnózishoz,ahogy most is kimondta hozzáértő endokrinológus.
Én is aviváztam,nekem nem lett (még) tőle jobb,nemsokára megint műtenek endometriózissal,utána újra tornázom,most nem merek a nagy cisztáim miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!