Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy most összejött?...

Lehet, hogy most összejött? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval 28 naposak a ciklusaim, tegnapra nem vártam. Még azóta semmi. Nem teszteltem, mert múlt hónapban 5 napot késett, valószínű a palástfűtől, amit persze soha többet nem ittam azóta. De nekem mindig iszonyúan fáj a cicim mensi előtt már 1 héttel és most csak tegnap kezdett nagyon fájni, viszont teljesen máshogy, mint szokott. A másik, amit észrevettem, hogy többet járok pisilni, de valamiért nem tudom elengedni magam pisilésnél, nem tudom máshogy leírni, de ezáltal nem is pisilem ki magam teljesen soha. Ilyen se volt még. És tegnap is meg is szúrkál lent a méhem vagy a bal petefészkem, nem tudom pontosan eldönteni, de néha elég erősen beleszúr. Lehet baba?
2012. jún. 29. 10:49
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

27-es és 29-es vgyok.

Együtt érzek, nekem is megjött. egy hét késéssel. Az orvos aztmondta azért késett mert stressz(esküvőnk) miatt elmaradt a peteérésem..:( ez már a 7 próbálkozós hónapunk volt. :(

2012. júl. 5. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!