Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy most összejött?...

Lehet, hogy most összejött? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval 28 naposak a ciklusaim, tegnapra nem vártam. Még azóta semmi. Nem teszteltem, mert múlt hónapban 5 napot késett, valószínű a palástfűtől, amit persze soha többet nem ittam azóta. De nekem mindig iszonyúan fáj a cicim mensi előtt már 1 héttel és most csak tegnap kezdett nagyon fájni, viszont teljesen máshogy, mint szokott. A másik, amit észrevettem, hogy többet járok pisilni, de valamiért nem tudom elengedni magam pisilésnél, nem tudom máshogy leírni, de ezáltal nem is pisilem ki magam teljesen soha. Ilyen se volt még. És tegnap is meg is szúrkál lent a méhem vagy a bal petefészkem, nem tudom pontosan eldönteni, de néha elég erősen beleszúr. Lehet baba?
2012. jún. 29. 10:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Ne csigázz bennünket :)

30 hkm

2012. jún. 29. 12:33
 22/31 A kérdező kommentje:
úgy tűnik ez negatív sajnos :( biztosan a múlthavi palástfű a késés oka akkora. De hogy zavarhat be 10 napi palástfű teázás ennyire? :(
2012. jún. 29. 12:46
 23/31 A kérdező kommentje:

Látjátok, full nega :( szóval tuti nincs babó

[link]

[link]

2012. jún. 29. 12:53
 24/31 anonim ***** válasza:
Sajnálom!!!De ha nem jön meg még egy hétig akkor tesztelj megint..Lehet hogy nem jó a teszt sem!Nem kell elszomorodni!
2012. jún. 29. 12:57
 25/31 A kérdező kommentje:
hát most úgy érzem a reményem is elszállt. nemvárt utáni napon ki kéne, hogy mutassa, ha itt van velem a babó :((
2012. jún. 29. 13:20
 26/31 anonim ***** válasza:
Majd legközelebb! Mi már másfél éve várjuk! Nem adom fel én sem!
2012. jún. 29. 13:21
 27/31 anonim ***** válasza:

Ne szomorkodj el, nem mindig mutatja ki egyből. Akárki akármit mond. Barátnőm is igy járt, neki már 7-8 napja késett és csinált tesztet, 3at is, mind negatív volt, de volt már egy kislánya és ő bizton érezte hogy terhes- elment orvoshoz, elecstelte a dolgokat, és azt mondta neki hogy lát valamit/valakit, de a biztonság kedvéért mennyen vissza jövőhéten. akkor mondta neki hogy 5-6 hetes terhes, Szóval..

Azért se keseredj el mert nekem már 5 napja késik, terhesnek érzem magam de negativat teszteltem tegnap.Ha te feladod én mit csináljak? És ha nem jön meg addig hétfőn megyek a dokihoz. Kitartást nekünk!!!

2012. jún. 29. 16:46
 28/31 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt ismered?

Nagyon jó,neked való!

Sok sikert!

4 gyerekes

2012. jún. 29. 19:00
 29/31 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet??
2012. júl. 2. 13:21
 30/31 A kérdező kommentje:
szia.megjött :( csak azt nem tudom, hogy miért így. első nap alig, második nap nagyjából normálisan, lehet kicsit kevesebb és ami furi volt, hogy este már ilyen nyálkával keveredett vér volt inkább, nem rendes sötét vér, harmadik nap meg elég kevés.... Ja és 3 napja szúr a méhem meg a bal petefészkem.
2012. júl. 3. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!