Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy most összejött?...

Lehet, hogy most összejött? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval 28 naposak a ciklusaim, tegnapra nem vártam. Még azóta semmi. Nem teszteltem, mert múlt hónapban 5 napot késett, valószínű a palástfűtől, amit persze soha többet nem ittam azóta. De nekem mindig iszonyúan fáj a cicim mensi előtt már 1 héttel és most csak tegnap kezdett nagyon fájni, viszont teljesen máshogy, mint szokott. A másik, amit észrevettem, hogy többet járok pisilni, de valamiért nem tudom elengedni magam pisilésnél, nem tudom máshogy leírni, de ezáltal nem is pisilem ki magam teljesen soha. Ilyen se volt még. És tegnap is meg is szúrkál lent a méhem vagy a bal petefészkem, nem tudom pontosan eldönteni, de néha elég erősen beleszúr. Lehet baba?
2012. jún. 29. 10:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Annyit birsz pisilni!!Várjuk!
2012. jún. 29. 11:31
 12/31 anonim ***** válasza:
én is megvárom.... addig el se mozdulok, légyszi ne tolj ki velem :)
2012. jún. 29. 11:39
 13/31 anonim ***** válasza:
Velem se!!!! :):):)
2012. jún. 29. 11:41
 14/31 A kérdező kommentje:
Lányok ne keltsetek bennem lelkiismeret furdalást. tényleg nem tudok most pisilni menni. de miért mutatná nekem ki ilyen hamar, mikor itt is olvasom, hogy több nap eltelt mire pozi lett a teszt. (ittam teát az előbb, hogy hátha meghozza a hatását:)
2012. jún. 29. 11:41
 15/31 anonim ***** válasza:

Jesszusom, az nem a pisilés után több nappal mutatja ki, hanem esetleg később volt a peteérésük, vagy mittudomén!

Annyit bírsz pisilni, egy nő akármikor tud egyszer egy nőgyógyász ezt mondta és tényleg. :)

Csináld már meg, tűkön ülünk!

2012. jún. 29. 11:45
 16/31 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Nekem is kitolta a ciklusomat minden amit kipróbáltam, és kellett 2-3 hónap hogy visszaálljon. Úgyhogy lehet hogy a palásttól még ebben a hónapban nem állt vissza. Viszont ha babás vagy már kimutatja. Lehet hogy halványan, de akkor is vonal :)

2012. jún. 29. 11:45
 17/31 A kérdező kommentje:
azt tudom, csak nekem fogalmam sincs mikor volt peteérésem...
2012. jún. 29. 11:46
 18/31 A kérdező kommentje:
akkor lehet nekem is még mindig a palástfűtől nem jött meg :( pedig múltkor már a várt mensi előtt 1 héttel abbahagytam és azóta se ittam
2012. jún. 29. 11:47
 19/31 anonim ***** válasza:
Nembaj! Csak csináld meg! :) Ha most kéne megjönnie akkor már kimutatja a babát!
2012. jún. 29. 11:48
 20/31 anonim ***** válasza:
Na mivan már! :)
2012. jún. 29. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!