Demis kérdése:
Lehet, hogy most összejött?
Figyelt kérdés
Van pár tünetem, ami akár lehet a terhesség jele is, de meg is lehet magyarázni. Napok óta fáradt vagyok, mintha visszafelé menne az idő, csak úgy vagyok, tengek-lengek, semmihez nincs kedvem, szinte fáj megmozdulnom is,..de ez lehet a melegtől is. A melleimhez szinte hozzá sem tudtam nyúlni az utóbbi pár napban, mert annyira érzékenyek voltak, de most már jobb.Többször émelyeg a gyomrom.., tegnap óta felfázás szerű tüneteim vannak (gyakori, fájó pisi)..de ez lehet attól is, hogy néha bekapcsolom a klímát, és ekkor fáztam fel..a ciklusom átlagosan 34 napos..május 27-én jött meg utoljára, szóval a tesztelés még korai lenne. Mivel nem mindig egyformán hosszú a ciklusom, ezért a peteérést is nehezen tudom belőni, de júni 17-én és 20-án együtt voltunk. Mensi szerű görcseim egyelőre nincsenek. A hőmet jövő hónaptól szeretném elkezdeni mérni, ha most nem jött össze. November óta próbálkoztunk a picivel..2012. jún. 23. 14:45
1/9 anonim válasza:
Akármikor összejöhet!! Én szerintem menstruáció alatt estem teherbe :)
DRUKKOLOK!!!!
2/9 anonim válasza:
Lehet,hogy összejött,de sokkal valószínűbb,hogy nem!
A tünetek jók,csak nem az állítólagos terhességi idődnek felelnek meg.Kb.6 hétig durran a melled,és görcsölgetsz is,ja és a beágyazódást is jelzi.A fáradság az meg a 8-ik hét körül vesz birtokban.
Ezt most fogjuk a melegre,meg arra,hogy hamarosan megjön,ja és felfáztál.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én sem fűzök hozzá túl sok reményt, hogy összejött, csak észrevettem ezeket a furcsaságokat magamon. Talán a hőmérőzés majd segít eltalálni a megfelelő időpontot. Olyan rossz látni minden hónapban a párom csalódottságát, amikor megjön..:(
2012. jún. 23. 15:14
4/9 anonim válasza:
Sztem még össze is jöhetett, hiszen mindenkinél mások a tünetek, és máskor is jelentkeznek. 2. válaszoló... én már a 4. héten álomkóros voltam! De más tünetem pl nem volt.
Viszont ha fáj a pisilés az nem terhes tünet.... tuti.
Nagyon szorítok hogy sikerüljön!!!! Nincs kizárva hogy most összejött amúgy szerintem! DRUKK
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! Köszönöm a pozitív energiát, amit adtál a válaszoddal és egyben gratula a gyerkőchöz! :)) Kedves 2-es, utánaolvastam, és a mell érzékenység és a fáradékonyság benne van a legkorábbi jelek között, mindkettő már a fogantatás utáni 1-2 hétben is jelentkezhet. Nem csak félidőre időzítjük az együttléteket, hanem amikor éppen kedvünk tartja, akkor vagyunk együtt. Én azt vettem észre, hogy a ciklusom első felében vagyok a kívánósabb, szóval még az is lehetséges, hogy nem félidőben van a peteérésem, hanem a ciklus első felében valamikor. Ebben a hónapban a ciklusom első felében kb minden másnap együtt voltunk, szóval akár akkor is megfoganhatott a pici. Viszont beágyazódásos vérzést vagy ilyesmit nem tapasztaltam. Bár ez nem is előírás, hogy mindenkinek lennie kell...
2012. jún. 23. 16:25
6/9 anonim válasza:
4-es vagyok: Nem volt beágyazódásos vérzésem. Egy icipici sem. Nem is gondoltam hogy terhes vagyok mert tényleg a fáradtságon kívül nem volt tünet... az volt a furcsa ami miatt teszteltem, hogy nem jött meg.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsian várom a jövő hetet..nemsokára itt az idő!! Neked mennyi idő után sikerült?
2012. jún. 23. 17:32
8/9 anonim válasza:
Hát 8 hónap után, de ez összetett nagyon, mert nem voltunk általában jókor együtt - mivel sajnos nagyon keveset tudtunk találkozni, másrészt meg kb vagy 2 ciklusom alatt nem volt valamiért pé-m.
9/9 A kérdező kommentje:
De az a lényeg, hogy szerencsére összejött!! :) Mennyi idős a pici?
2012. jún. 23. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!