Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr Lollok Zoltánnal sikertörté...

Dr Lollok Zoltánnal sikertörténetek?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyra tartom, rettenetesen meg vagyok vele elégedve! Aki nem így gondolja, kérem ne is írjon, nem pocskondiázni szeretném, hanem az ő közreműködésével létrejövő sikertörténetekre vagyok kíváncsi, hogy azokból erőt meríthessek...

2012. máj. 2. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:
PCOS + IR,reménytelen helyzet volt. De már itt szuszog egy kis fél éves tünemény. Lollok előtt 1,5évig vártunk hiába,nála 3hónap alatt összejött.
2012. máj. 2. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
8 hónap után mentem hozzá, egyből sikerült, sajnos missed ab. lett. Most próbálkozunk újra.
2012. máj. 3. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:

én a 2,5-ös tsh-mal mennék hozzá. tudna segíteni?

mennyit fizettetek nála?

2012. máj. 11. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A környéken ő a legjobb, biztos tud segíteni. 10000 egy alkalom, terhesen meg 15000. Hát terhesség végére otthagytam pár százezret....De legalább sikerült :)
2012. máj. 16. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!