Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Polgár Zoltánnál szült...

Dr. Polgár Zoltánnál szült valaki mostanában a Bajcsyban? Mennyibe kerül nála a szülés?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne, ha választott orvos volt, és az is, ha éppen ügyeletes volt a szülésnél.

#szülés #DrPolgár
2012. ápr. 25. 19:14
1 2
 1/16 anonim válasza:
13%
Szerintem pont annyiba kerül, mint amennyit megkap fizetéséként. Nehogy már borítékban gondolkodjon mindenki! Kap fizetést.
2012. ápr. 27. 13:36
 2/16 anonim ***** válasza:
Első,Te nagyon okosnak képzeled Magad.Ha VÁLASZTOTT-vagyis fogadott orvos-akkor igenis jár neki pénz,hiszen extrán az emberért megy be.És ha ügyeletes,ám az anyuka elégedett vele,miért ne adhatna neki hálapénzt?
2012. ápr. 27. 14:26
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
A sógornőm 4 éve szült Nála, akkor 60 ezer volt a szülés. Gondolom, azóta emelkedtek az árak, de a Bajcsys dokik még mindig a megfizethető (és nem mellesleg, nagyon jó) kategóriába tartoznak. Én Szécsényinél szültem.
2012. ápr. 27. 16:25
 4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. ápr. 27. 17:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem a szobatársam szült nála, azt nem tudom mennyit adott neki, de nagyon meg volt vele elégedve, minden nap bejött hozzá, és megnézte. Amikor én szültem akkor is ott volt, nekem más volt ugyan a dokim, de velem is kedves volt, ill. elég jó híre van ( és igen, csatlakozom, tényleg jók, és megfizethetőek a Bajcsy-s orvosok)!
2012. ápr. 27. 21:23
 6/16 anonim válasza:
0%
Próbálom kulturáltan leírni a véleményemet erről a "mennyibe kerül nála egy szülés" dologról. Használja a TB (a mi adónkból, járulékunkból) által fenntartott intézményben a szintén TB által beszerzett eszközöket, és akkor mennyibe kerül????? Ha majd ő saját magának megveszi, akkor jogosan kérdezzük, hogy mennyibe kerül nála!!! Felháborít ez a hozzáállás, és sajnos ezen így nem is lehet változtatni. Persze, tudom, Uniós fizetés. Nyitva vannak a határok, lehet menni! Ja, ott nincs boríték? Szerintem mindenki szeretne Uniós fizetést, mégsem kér tőlem a boltban az eladó borítékot, hogy kiszolgáljon, a postás is bedobja a levelet anélkül, hogy megtömném a zsebét.
2012. ápr. 27. 23:30
 7/16 anonim válasza:
0%
Még annyi az előttem szólóhoz, hogy ha elégedett volt vele, az azt jelenti, hogy jól végzi a munkáját, tehát megérdemli a fizetését. Tehát eszerint, ha rosszul dolgozik, akkor "csak" a fizetés jár neki, ha jól, akkor plusz juttatás is? Tehát, az előző példámhoz visszatérve, ha a postás nem begyűri a levelet a postaládába, akkor jattolnom kéne? Érdekes, hogy ez főképp az orvosoknál terjedt el a "régi" időkben, és azóta is elvárják, tisztelet a kivételnek.
2012. ápr. 27. 23:34
 8/16 Babi0906 ***** válasza:

6-os válaszolónak.Ez egy olyan dolog,hogy ha valami extra szolgáltatást szeretne az ember akkor azért mindenhol fizetni kell.Egy orvosnak sem tartozik a munkakörébe az ami egy magánorvosnak.Van aki igényli ezt a szolgáltatást és fizet érte van aki nem.Egyébként nem kell úgy csinálni mint ha egy orvos egyenlő lenne egy postással.Azért azzal szerintem mindenki tisztában van,hogy ezek az orvosok eggyeltalán nem keresnek sokat, viszont annál többet dolgoznak és életeket mentenek. A magánorvos fogalma azt jelenti,hogy törődik veled míg az ügyeletes, sztk. orvosnak rengeteg beteget kell ellátnia és nem fog azért pattanni mert neked gondod van.

Nekem van magánorvosom és nagyon szeretem.egy fiatal,lelkiismeretes,alapos orvos akit bármikor felhívhatok ha gondom van.A 35 héten találkoztunk utoljára magánrendelésen azóta a kórházba járok vizsgálatokra pedig heti szinten berendelhetett volna magához csak hogy fizessek.Sajnos szükségünk is volt rá most 2 nap ja az első CTG rosszul sikerült.Még másnap reggel is berendelt magához.Egy sztk. orvos nem biztos,hogy így foglalkozni EGY adott személlyel.

2012. ápr. 28. 07:28
 9/16 Babi0906 ***** válasza:

mellesleg ha valaki úgy áll anyagilag akkor nem hiszem,hogy agyereken kéne spórolni.Havi szinten kb. egy vizsgálatra járok hozzá és ez 8000 ft. mivel dolgozó nő vagyok és kapok családi adókedvezményt a fizetésemhez ami 10.000 ft. Biztos vannak olyanok akik inkább másra költik ezt a pénzt,de én úgy gondolom,hogy a gyerekre kapom és már most rá költöm nem cigire vagy magamnak új cipelőre :D

Egyébként a szüléskor is fogok pénzt adni neki hiszen nem lenne kötelező neki ott lenni,de mivel én benne bízom és rá merem bízni magam meg a gyerek.Arra meg ott van az egyszeri anyasági támogatás.Szóval csak egyszerűen nézőpont kérdése.

2012. ápr. 28. 07:32
 10/16 A kérdező kommentje:

Kedves kismama, vagy édesanya, aki azon dühögsz, hogy mennyibe kerül.

Nekem fontos, hogy mennyibe kerül, mert nem szeretném, ha rám jönne a szülés, és ismeretlen orvoshoz kerülnék.

Örülnék, ha épp ő lenne ügyeletes, de nem sok rá az esélyem.

Indokaim egyszerűek, mégis bonyolultak, nem részletezem.

Amúgy igazad van, gáz ez, hogy fizetni kell.

És ha nem lenne semmi bajom,és egyszerű szülésnek nézne ki a dolog, akkor mennék, amikor menni kell, és az ügyeletesnek (meg a szülésznőnek) nyomnék egy kis hálapénzt!

2012. ápr. 28. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!