Csornán dr Polgár Csabánál mennyi most a szülés?
Figyelt kérdés
Érdekelne aki mostanában szült simán vagy császárral attól mennyit kért.Magánrendelésre jártál hozzá vagy sima rendelésre?Ki hogy volt megelégedve vele?köszi2010. nov. 11. 14:12
1/4 anonim válasza:
én már megszültem.nem nála.de állitólag meg mondja mennyi a tarifa.80-van körül mondták.
2/4 anonim válasza:
Én nem akarlak elkeseriteni..de engem probl. kismamának tartott...és nem vállalt hozzáteszem sopronba ezen mosolyogtak:-) de nem bántam meg ...31hetes vok de még 1 fillérembe se került a terhesség (sopronba) nem mint a Polgár doktornál...én csak azt gondolom kérdezd meg állitólag minden szivfájdalom nélkül megmondja...Én nem ajánlom senkinek...mert amennyi pénzbe és idöbe tellet....az nevetséges volt...sok sikert:-)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!Igen egy kicsit én is tartok tőle.Ha valakinek még van tapasztalata irjon!!!!Köszi
2010. nov. 16. 11:23
4/4 anonim válasza:
Szia!Most találtam meg a kérdésedet,nem tom h még olvasod e?Én nála szültem,2 éve simán,akkor 40.000 kért!Magánrendelésre jártam hozzá,az egész terhesség alatt,és nagyon,de nagyon meg voltam vele elégedve!Apás szülés volt,a férjem akkor látta elöször,mert sajna nem tudott eljönni velem a vizsgálatokra,de ő is azt mondta h rendes és jó fej doki:)Igaz ha nincs szerencsém akkor a magánrendeléseken sokat kell várni,de nekem megérte:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!