Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pcos sikertörténetek?

Pcos sikertörténetek?

Figyelt kérdés
Kell egy kis löket, mert én nagyon el vagyok szontyolodva:(
2011. júl. 9. 09:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

19 éves voltam, amikor pco-t diagnosztizáltak. Akkor még nyilván nem tudtam, mivel jár ez, ha majd babát szeretnénk. Egy ideig fogigátlót szedtem (nem emiatt) és sokat fogytam. Ez a kettő dolog egyszerre valahogy helyretette a "dolgaimat". Eleinte nem bíztattaka dokik, azt mondták, neme lsz egyszerű teherbe esni, gyógyszeres segítség is kellhet, de végül spontán teherbe estem, megszületett egy csodás kislány és most várom a 2. babánkat, aki szintén spontán fogant ;-)

Szóval biztatlak, hogy ne keseredj el, csak pozitívan állj hozzá, az is nagyon sokat segít!

2011. júl. 9. 10:14
 2/15 anonim ***** válasza:
Durva pco,mensi 1 évben egyszer.1 évnyi ovustimuláció és egy vetélés után ikreim születtek,most 20 hónaposak.Pco azóta is megvan,mensi sehol.
2011. júl. 9. 12:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem 6 (!) sikertelen inszemináció, injekció..stb után sikerült spontán, amikor elvileg nem is lehetett volna, most 21 hónapos a lányom. Fel a fejjel :O)))
2011. júl. 10. 22:42
 4/15 anonim ***** válasza:

A kisfiamért küzdöttünk 9 hónapig. Gyógyszeres, injekciós kezelések sorozata, de csak összejött az én gyönyörű, immáron lassan 20 hónapos kisfiam. Aztán a doki megállapította, hogy ugyanúgy visszajött a pco, semmi menzi... Három hónap fogamzásgátló után úgy gondoltuk, minek úgysem lehetek terhes. Most meg 18 hetes kismama vagyok. Rögtön ahogy a gyógyszert abbahagytam!!! :):):):):):)

Kitartás, össze fog jönni!!!! Sok sikert kívánok!!!

2011. júl. 11. 06:45
 5/15 anonim ***** válasza:

Én a gyógyszeres kezelés helyett a műtétet választottam, utána az első alkalommal teherbe is estem:)))

Még egy hónap, és ünnepeljük az első szülinapot!!!

Kitartás, sok sikert!:))

2011. júl. 11. 07:00
 6/15 anonim ***** válasza:
[link] - a főoldalon alul ott az IGAZ TÖRTÉNETEK (az enyém is közötte van) miután rendbetettek 2 lányt szültem spontán, mindkettő szinte azonnal jött! Előtte évekig szenvedtünk babáért, peteérésem sem volt és 60 naposak voltak a ciklusaim... :(
2011. júl. 11. 07:54
 7/15 anonim ***** válasza:

3 gyerekes PCO-s vagyok, épp a harmadikat várom. Igaz, hogy volt 2 korai vetélésem is, de mind spontán fogant, pedig a másodiknál már lombik várólistán voltunk.

Fel a fejjel, van remény!

2011. júl. 11. 08:40
 8/15 anonim ***** válasza:

[link]

tessék az én sikersztorim. most a harmadik baba előtt vagyunk, még nem próbálkoztunk, így nem tudok újabb sikerről beszámolni, de a két lányom is épp elég remélem ahhoz, hogy erőt meríts!

2011. júl. 11. 11:18
 9/15 anonim ***** válasza:

17évesen diagnosztizálták a pco-t nálam.

engem is azzal riogattak h nem lesz könnyű teherbe esnem stbstb...évi 3-4spontán mensim volt.

2009márciusban abbahagytam a gyógyszert,mondván ugysem leszek terhes ha igen annak nagyon örülünk, ha nem akkor 2-3év mulva elmegyünk lombikra.március óta 2 mensim volt novemberig.akkor mivel már megint nem jött meg 3hónapja, csináltam egy tesztet s pozitiv lett.majd elájultam.másnap doki, s megállapitotta h már 12hetes kismama vagyok.ugye nem az volt az első gondolatom ha nem jön meg h baba van a dologban, nem gondoltam volna. gondolhatod majd lefordultam a székről amikor a doki mondta....

azóta 14hónapos a nagyfiam, s én 7hetes terhes vagyok épp.2010oktoberben s decemberben volt spontán mensim. biztos voltam benne h mégegyszer ekkora mázlink nem lesz ezért orvosi segitséget kértem. májusban norcoluttal meghoztuk a vérzést(mert dec óta megint nem volt) majd clostit szedtem,s az első hónapban sikerült is,megfogant a baba.

szóval sose add fel! kérj segitséget!

2011. júl. 11. 21:10
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!

Jó olvasni a történeteket. Nekem a doki először azt mondta,hogy simán át lehet törni a gyógyszerrel,aztán a következő uh.-n meg azt,hogy mégsem lesz olyan egyszerű.A pajzsmirigy rendben,cukor rendben,súlyom már 5 éve 72,most már diétázom.több kevesebb sikerrel.Most vagyok a második colosty kúrán remélem sikeres lesz. Ha ez sem válik be akkor további vizsgálatok kellenek.Remélem nem csak nekem de sok hozzám hasonlónak is erőt adtatok.

2011. júl. 11. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!