Pcos sikertörténetek?
19 éves voltam, amikor pco-t diagnosztizáltak. Akkor még nyilván nem tudtam, mivel jár ez, ha majd babát szeretnénk. Egy ideig fogigátlót szedtem (nem emiatt) és sokat fogytam. Ez a kettő dolog egyszerre valahogy helyretette a "dolgaimat". Eleinte nem bíztattaka dokik, azt mondták, neme lsz egyszerű teherbe esni, gyógyszeres segítség is kellhet, de végül spontán teherbe estem, megszületett egy csodás kislány és most várom a 2. babánkat, aki szintén spontán fogant ;-)
Szóval biztatlak, hogy ne keseredj el, csak pozitívan állj hozzá, az is nagyon sokat segít!
A kisfiamért küzdöttünk 9 hónapig. Gyógyszeres, injekciós kezelések sorozata, de csak összejött az én gyönyörű, immáron lassan 20 hónapos kisfiam. Aztán a doki megállapította, hogy ugyanúgy visszajött a pco, semmi menzi... Három hónap fogamzásgátló után úgy gondoltuk, minek úgysem lehetek terhes. Most meg 18 hetes kismama vagyok. Rögtön ahogy a gyógyszert abbahagytam!!! :):):):):):)
Kitartás, össze fog jönni!!!! Sok sikert kívánok!!!
Én a gyógyszeres kezelés helyett a műtétet választottam, utána az első alkalommal teherbe is estem:)))
Még egy hónap, és ünnepeljük az első szülinapot!!!
Kitartás, sok sikert!:))
3 gyerekes PCO-s vagyok, épp a harmadikat várom. Igaz, hogy volt 2 korai vetélésem is, de mind spontán fogant, pedig a másodiknál már lombik várólistán voltunk.
Fel a fejjel, van remény!
tessék az én sikersztorim. most a harmadik baba előtt vagyunk, még nem próbálkoztunk, így nem tudok újabb sikerről beszámolni, de a két lányom is épp elég remélem ahhoz, hogy erőt meríts!
17évesen diagnosztizálták a pco-t nálam.
engem is azzal riogattak h nem lesz könnyű teherbe esnem stbstb...évi 3-4spontán mensim volt.
2009márciusban abbahagytam a gyógyszert,mondván ugysem leszek terhes ha igen annak nagyon örülünk, ha nem akkor 2-3év mulva elmegyünk lombikra.március óta 2 mensim volt novemberig.akkor mivel már megint nem jött meg 3hónapja, csináltam egy tesztet s pozitiv lett.majd elájultam.másnap doki, s megállapitotta h már 12hetes kismama vagyok.ugye nem az volt az első gondolatom ha nem jön meg h baba van a dologban, nem gondoltam volna. gondolhatod majd lefordultam a székről amikor a doki mondta....
azóta 14hónapos a nagyfiam, s én 7hetes terhes vagyok épp.2010oktoberben s decemberben volt spontán mensim. biztos voltam benne h mégegyszer ekkora mázlink nem lesz ezért orvosi segitséget kértem. májusban norcoluttal meghoztuk a vérzést(mert dec óta megint nem volt) majd clostit szedtem,s az első hónapban sikerült is,megfogant a baba.
szóval sose add fel! kérj segitséget!
Köszi csajok!
Jó olvasni a történeteket. Nekem a doki először azt mondta,hogy simán át lehet törni a gyógyszerrel,aztán a következő uh.-n meg azt,hogy mégsem lesz olyan egyszerű.A pajzsmirigy rendben,cukor rendben,súlyom már 5 éve 72,most már diétázom.több kevesebb sikerrel.Most vagyok a második colosty kúrán remélem sikeres lesz. Ha ez sem válik be akkor további vizsgálatok kellenek.Remélem nem csak nekem de sok hozzám hasonlónak is erőt adtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!