Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pcos sikertörténetek?

Pcos sikertörténetek?

Figyelt kérdés
Kell egy kis löket, mert én nagyon el vagyok szontyolodva:(
2011. júl. 9. 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

A fogigátlót letettem 2007 júliusában és a következö hónapban terhes lettem. 2008 áprilisában megszületett a kisfiam. 1 év múlva ugy gondoltuk, jöhet a második. Sajna azóta is várjuk, de nem jön.

Már 2007ben az uhos papíromon rajta volt, hogy PCO, de én nem tudtam mit jelent, a doki meg nem foglalkozott vele. Csak amikor a 2. babára vártunk, derült ki és tudatosult, hogy pcos vagyok. A metet már 7 hónapja szedem, de semmi hatás a rendszeres cikluson kívül. Voltunk 4 inszemináción, azok sem sikerültek. DE van egy gyönyörü kisfiam, aki Isten ajándéka!

2011. nov. 9. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Uccsó vagyok!

Amugy mi a helyzet baba terén?

2011. nov. 9. 11:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Baba sehol:( Colosty majd Merckformin 3 hónapja.Decemberben külföldre költözünk 1.5évre munka miatt, ez idő alatt megpróbálkozunk a fogi gátlót szedek fél évig.Aztán majd kiderül mi lesz.
2011. nov. 10. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy azóta se kopogtatott a gólya!

Talán nagyobb lesz az esély, ha szeded a gyógyszert, majd abbahagyod. Mondják, hogy addig nem dolgozikugy a petefészek és utána nagyobb erövel tud elkezdeni dolgozni.

Fel a fejjel és kitartás!

2011. nov. 10. 20:49
 15/15 anonim válasza:
szia.Én elmentem nőgyógyászhoz hogy babát szeretnék de nem jön össze.Elküldtek laborra és azt mondták az eredmények alapján spontán nem eshetek teherbe menjek magánklinikára.Gondoltam gyógyszerezés előtt megpróbálom természetes módszerrel.Herbária teákat ittam.Első 14nap cickafark második 14nap palástfű és végig a kettő mellett barátcserje.Először beállt a ciklusom 28 napra (mindig rendszertelen volt) utánna pozitív terhességi tesztem lett.Most 2 éves a lányom.
febr. 22. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!