Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki mensi előtt barnázni...

Van aki mensi előtt barnázni szokott, és sikerült teherbe esnie?

Figyelt kérdés

Az én ciklusom a következő:

21. napon barnázás, kb. 3 napig, aztán mensi előtt 1-2-3 nappal megint barnázás. Aztán megjön rendesen, tart 4-5 napig a vérzés.

Vérvételen voltam, az eredményeim rendben vannak, prolaktinom volt picit magasabb. Erre kaptam bromocriptint, ami meg is szüntette a közti vérzést, viszont még mindig megmaradt a mensi előtti 1-2 napos barnázás.

Ettől teherbe eshetek, ha egyébként minden eredményem rendben van?

2012. jún. 27. 13:43
 1/4 A kérdező kommentje:
És esetleg ha van valaki, akinek így összejött baba, arra lennék kíváncsi, hogy terhesség esetén abszolút elmaradt a barnázás?
2012. jún. 27. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Őszintén szólva, én nem tudom minek nevezzem azt, ami nekem mensi előtt van. Nem barna, hanem piros színű, de minimális. Úgy 1-3nappal előtte szokott lenni, és ahogy közeledik a mensi, úgy egyre jobban látszik. De tényleg minimális mennyiség. Egy nap 1x, esetleg 2x a wc-papíron egy pár mm-es csepp/csík látható, vagy a hüvelyváladékban szoktam még észrevenni.

Na de a lényeg, h ebben a hónapban terhes lettem, nem jött meg, és ez a pecsételés is teljesen elmaradt.

Talán neked is sikerülhet. Ha azt mondják egésséges vagy... miért ne?

2012. jún. 27. 14:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Ó, hát ez nagyon jó hír!

Nekem is pont így van, ahogy leírtad. Egyre erősödő, de még a legerősebb is minimális.

Viszont akkor abból a szempontból meg annyira mégsem jó hír, hogy most is elkezdődött, szerintem holnap fog megjönni :(

1 éve próbálkozunk, de egyelőre még semmi. Az első két gyerek meg gondolatra fogant :D

2012. jún. 27. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Jelen :)

Nekem barnázás majdnem minden mensi végén volt, és elég hamar teherbe estem a kisfiammal.

2012. jún. 27. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!