Van aki mensi előtt barnázni szokott, és sikerült teherbe esnie?
Az én ciklusom a következő:
21. napon barnázás, kb. 3 napig, aztán mensi előtt 1-2-3 nappal megint barnázás. Aztán megjön rendesen, tart 4-5 napig a vérzés.
Vérvételen voltam, az eredményeim rendben vannak, prolaktinom volt picit magasabb. Erre kaptam bromocriptint, ami meg is szüntette a közti vérzést, viszont még mindig megmaradt a mensi előtti 1-2 napos barnázás.
Ettől teherbe eshetek, ha egyébként minden eredményem rendben van?
Szia! Őszintén szólva, én nem tudom minek nevezzem azt, ami nekem mensi előtt van. Nem barna, hanem piros színű, de minimális. Úgy 1-3nappal előtte szokott lenni, és ahogy közeledik a mensi, úgy egyre jobban látszik. De tényleg minimális mennyiség. Egy nap 1x, esetleg 2x a wc-papíron egy pár mm-es csepp/csík látható, vagy a hüvelyváladékban szoktam még észrevenni.
Na de a lényeg, h ebben a hónapban terhes lettem, nem jött meg, és ez a pecsételés is teljesen elmaradt.
Talán neked is sikerülhet. Ha azt mondják egésséges vagy... miért ne?
Ó, hát ez nagyon jó hír!
Nekem is pont így van, ahogy leírtad. Egyre erősödő, de még a legerősebb is minimális.
Viszont akkor abból a szempontból meg annyira mégsem jó hír, hogy most is elkezdődött, szerintem holnap fog megjönni :(
1 éve próbálkozunk, de egyelőre még semmi. Az első két gyerek meg gondolatra fogant :D
Jelen :)
Nekem barnázás majdnem minden mensi végén volt, és elég hamar teherbe estem a kisfiammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!