Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem sikerült már megint?...

Miért nem sikerült már megint? Legszívesebben elbujdokolnék a világ végére, ahol nincs senki, annyira elegem van!

Figyelt kérdés

Alapvetően nem görcsölök a témán. (Persze ilyenkor, mensi előtt számolgatok, meg eszembe jut, de a hónap többi részében jól érzem magam, nem teszek folyton úgy, mintha már terhes lennék, szórakozom, edzek, stb.)

Fizikálisan minden rendben velem. A férjem ugyan még nem vizsgálták meg, de van már két gyerekünk, akik simán összejöttek.

Most meg már egy éve próbálkozunk eredménytelenül, és szerintem ez a hónap is sikertelen.

Ugyan még nem jött meg, de a ma reggeli hőm 36.85, ami rémesen alacsonynak tűnik. Bár tény, nem vezettem most hőgörbét, de egyébként nagyon sokáig, hónapokon keresztül, és ahhoz viszonyítva....

El vagyok keseredve. Hiába igyekszem elterelni a gondolataim, és lekötni magam... :(

Hogy kapcsoljak az agyamon?

2012. jún. 25. 08:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pont ezért nem sikerül,mert agyalsz és görcsölsz rajta. Mert mindig,amikor "nem sikerül",elkeseredsz...ami érthető,és normális,de már erre állt rá az agyad.

Készen áll minden otthon,hogy jöjjön a baba? Biztosan akarjátok,mind a ketten? Úgy álltok anyagilag is? Mert ha igen,és lelkileg is fel vagytok készülve,akkor lehet,hogy tényleg a görcsöléssel van a baj. Lazíts, pihenj, és igenis képzeld el milyen lenne megint gyermeket várni,idézd fel,amikor kisbabát vártál. Ez sokak szerint "hülye agykontrollos baromság",de nekem mindig bevált,mikor szerettem volna valamit elérni. Sikerült az első két kisbaba? Igen. Vannak anyukák,akiknek sikerül többször egészségesen teherbe esni? Igen. Akkor neked is simán sikerül,amint elengeded kicsit a dolgot. Hagyd,hogy a természet meg a leendő kis élet tegye a dolgát, dolgozzatok a férjeddel az ügyön, és lazulj el... a görcsösség miatt nem jön össze,meg amiatt,hogy tudat alatt állandóan ezen agyalsz.

Sok sikert Nektek!

2012. jún. 25. 08:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Esetleg a férjednél gond? Dohányzik?

Addig is, ne görcsölj, inkább nevess: [link]

2012. jún. 25. 08:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom hogy nem jön össze és ennyire szeretnéd...egyfelől!

Másfelől viszont nem értelek miért fogod fel így a dolgot!Van két gyereked,akiket szerethetsz,akikért élhetsz,ráadásul könnyen össze jöttek!

Másnak nem hogy kettő,egy is alig adatik meg!Azért az egyért hónapokat,éveket küzdenek,járnak orvosról orvosra,vizsgálatról vizsgálatra,ami nem mindig leányálom,esetleg műtétek tömkelegére csak azért hogy az az EGY megadathasson nekik!

Nézd egy kicsit a pozitív oldalát!

Itt egy kérdés ahol rengeteg ÉVET vártak a babára,és még számtalan ilyen van ezen és más fórumon is!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Érezd magad kiváltságosnak inkább,és ne légy elkeseredve!Kívánom hogy sikerüljön a 3. baba is!

2012. jún. 25. 08:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Adósodj el, akkor tuti teherbe esel. :/
2012. jún. 25. 08:47
 5/11 A kérdező kommentje:

De ki az, aki szeretne gyereket, és mikor megjön, akkor nem keseredik el? Hogy lehet nem a gyerekre gondolni? Hogy lehet nem görcsölni rajta?

Tudom, hogy örülnöm kellene, hogy van már két egészséges gyerekünk, de ha szeretnék még, akkor bocsánat, nem tehetek róla, de nem vigasztal, hogy másnak sem sikerül. Próbáltam már ilyen szemmel is nézni.

2012. jún. 25. 08:50
 6/11 zokniszörny ***** válasza:

Van egy tanácsom, ami kicsit banálisan fog hangzani, de hidd el, beválik.

Ne méregesd a hődet. Ne gondolkozz rajta, hogy jaj, mikor esek már teherbe. Szexeljetek akkor a pároddal, amikor megkívánjátok egymást, és ennyi. A tested jelzi, mikor a legtermékenyebb.

Egyébként meg ha van 2, akkor simán jönni fog a 3. is, csak kicsit túlmisztifikálod a dolgokat. ;)

2012. jún. 25. 08:54
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves Zokniszörny!

Köszönöm a válaszod!

Igyekszem megfogadni, és úgy tenni.

A hónapok általában így zajlanak:

megjön, akkor van két nyugodt hetem, amikor eszembe sem jut a gyerek kérdés. Ovu előtt egy-két nappal beugrik, mivel akkor már kezd fájogatni a hasam. Az ovut nem tudom nem észre venni, mert olyan tüneteim vannak, hogy teljesen egyértelmű.

Olyankor meg nem tudom azt mondani, hogy oké, ovum van, de most csak azért sem leszünk együtt!

Aztán van megint 1-1.5 nyugis hetem, amikor nem igazán agyalok, nem foglalkoztat a téma. És a 25-26. nap körül, mikor közeledik a mensi időpontja, megint megzavarodok.

Valószínűleg igazad van, és túlmisztifikálom a dolgot...

2012. jún. 25. 09:10
 8/11 A kérdező kommentje:

És még annyival kiegészíteném, hogy nekem mensi előtti tünet a gyakori pisilési inger, a gyomorégés és néha még a hányinger is.

Akkor is, amikor egyértelmű, hogy nem vagyok terhes...

2012. jún. 25. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,nálam ugyanez van.Nekem is van 2 gyerekem,csak a mostani párom,szeretne közöset.10.hónapja nem sikerül.Én a hőmet nem mérem,de nem is akarom.Most 2.hónapja teázom.Szerintem nem lehet nem görcsölni rá.A remény hal meg utoljára.
2012. jún. 25. 09:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi a párommal lombikoztunk,mert sehogyan sem akart összejönni a baba. Nekem a Titok című könyvet ajánlották,ezzel ápolgattam kudarcoktól meggyötört lelkemet.Bocs,ha már ismeritek,de nekem bejött.Elsőre hármasikrek! :-)
2012. jún. 25. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!