Miért nem sikerült már megint? Legszívesebben elbujdokolnék a világ végére, ahol nincs senki, annyira elegem van!
Alapvetően nem görcsölök a témán. (Persze ilyenkor, mensi előtt számolgatok, meg eszembe jut, de a hónap többi részében jól érzem magam, nem teszek folyton úgy, mintha már terhes lennék, szórakozom, edzek, stb.)
Fizikálisan minden rendben velem. A férjem ugyan még nem vizsgálták meg, de van már két gyerekünk, akik simán összejöttek.
Most meg már egy éve próbálkozunk eredménytelenül, és szerintem ez a hónap is sikertelen.
Ugyan még nem jött meg, de a ma reggeli hőm 36.85, ami rémesen alacsonynak tűnik. Bár tény, nem vezettem most hőgörbét, de egyébként nagyon sokáig, hónapokon keresztül, és ahhoz viszonyítva....
El vagyok keseredve. Hiába igyekszem elterelni a gondolataim, és lekötni magam... :(
Hogy kapcsoljak az agyamon?
hármas ikrek????? :O
gratulálok! azért az durva lenne... 5 gyerek... :DDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!