2 nap késéssel de megjött. Két napig tartott és elég kevés volt. Ma elkezdtem barnázni. Most akkor ez igazi menzi volt, vagy lehet hogy végre sikerült?
Figyelt kérdés
2 nap késéssel de megjött.Két napig tartott és elég kevés volt.Ma elkezdtem barnázni.A mellem ugyanúgy fáj mint menzi előtt.Ha most ez rendes vérzés volt akkor miért olyan érzékeny még mindig a mellem.Más tünetem nem igazán vannak.Sokszor becsapott már a testem.Valaki volt már így és terhesség volt belőle?2008. febr. 1. 19:52
1/2 anonim válasza:
Az a legjobb, ha csinálsz egy tesztet... azzal nem vesztesz semmit. Sokan vannak, akiknek megjön, de kevés és nem tart sokáig. Ettől még lehetsz terhes. Sok sikert :)
2/2 anonim válasza:
Nálam pont ugyan ez történt, megjött de nagyon kicsit aztán barnáztam. Most már tudom, hogy terhes vagyok de sajna nem marad meg mert nem találtak semmit a petezsákban. Remélem te szerencsésebb leszel.
Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!