Nektek hanyadszori próbálkozás után sikerült teherbe esnetek?
kis türelmetlen! :)
ez az 1 hónap még nem idő-..:)
biztosan sikerül, max pár ciklust meg kell várnotok, ne aggódj.
hogy válaszoljak a kérdésre, nekem speciel 0 próbálkozás után sikerült, azaz "véletlenül" jött össze a kislánykám.
Sok sikert!
Nekem elsőre mind a két gyerek. Első gyereknél nem is számolgattunk, csak csináltuk. A másodiknál mindenképpen fiút akartunk, ezért számoltuk, meg vettem ovulációs tesztet. Nem tudom, hogy emiatt-e, de fiú lett.
Egyébként állítólag fél év simán belefér. Pláne, ha ritkán vagytok együtt, mert egy pár életében nagyjából 3 nap az havonta, amikor összejöhet a baba. Ha ezt kihagyjátok, elég nehéz lesz.
Nagyon korai, ne éld bele magad! Ha mégis sikerül -kívánom-, akkor nagyon szerencsés vagy:)
Mi lassan egy éve próbálkozunk, nézem a tüszőérést is. Állítólag még nekem sem kell kétségbe esnem, ez nem hosszú idő... Hát nem tudom, én az első hónap után is teljesen ki voltam, amikor negatív lett a teszt. De bizakodni kell, remény mindíg van! Kívánom hogy sikerüljön nektek!:) Majd írd meg:)))))))) Zebrásodást!
Van egy nagyon jó oldal,itt mindent megtudsz arról mikor is vagy termékeny.
Nekem így elsőre sikerült,22 hónapos most a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!