Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek hanyadszori próbálkozás...

Nektek hanyadszori próbálkozás után sikerült teherbe esnetek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk babát és egy hónapja már próbálkozunk, tudom, hogy nem megy olyan könnyen, de remélem most sikerül. Egy hónapban csak nagyon ritkán tudunk együtt lenni, mert a párom külföldön dolgozik. Az elmúlt hétvégén 4 alkalommal is belém engedte. Bizakodhatok?
2012. jún. 22. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Igen így lehet picit nehezebb lesz teherbe esned,de bármi megtörténhet,végülis bármikor teherbe lehet esni,de inkább középidőben a peteérés időszakában van rá a legnagyobb esély!Amúgy még 1 hónap nem a világ!Én beszélek,mi 2 hónapja projectelünk,és most kezdődik a termékeny időszakom,ugyh jó lenne belehúzni,vagyis így ez a 3.nekifutás!én is türelmetlen v.ok!:(
2012. jún. 22. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

kis türelmetlen! :)

ez az 1 hónap még nem idő-..:)

biztosan sikerül, max pár ciklust meg kell várnotok, ne aggódj.

hogy válaszoljak a kérdésre, nekem speciel 0 próbálkozás után sikerült, azaz "véletlenül" jött össze a kislánykám.

Sok sikert!

2012. jún. 22. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elsőre mind a két gyerek. Első gyereknél nem is számolgattunk, csak csináltuk. A másodiknál mindenképpen fiút akartunk, ezért számoltuk, meg vettem ovulációs tesztet. Nem tudom, hogy emiatt-e, de fiú lett.

Egyébként állítólag fél év simán belefér. Pláne, ha ritkán vagytok együtt, mert egy pár életében nagyjából 3 nap az havonta, amikor összejöhet a baba. Ha ezt kihagyjátok, elég nehéz lesz.

2012. jún. 22. 19:49
 4/9 kikicsaj ***** válasza:
84%
Nekünk elsöre de az el is ment:( most meg nem is szamitottunk ra bizakodunk. Sok sikert nektek
2012. jún. 22. 19:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy egy hónap még semmi, de én nem tudom számolni, hogy mikor van ovulációm, nem mérem a hőmet, rendszertelen a menstruációm is. De azért csinálok tesztet 2 hét múlva.
2012. jún. 22. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon korai, ne éld bele magad! Ha mégis sikerül -kívánom-, akkor nagyon szerencsés vagy:)

Mi lassan egy éve próbálkozunk, nézem a tüszőérést is. Állítólag még nekem sem kell kétségbe esnem, ez nem hosszú idő... Hát nem tudom, én az első hónap után is teljesen ki voltam, amikor negatív lett a teszt. De bizakodni kell, remény mindíg van! Kívánom hogy sikerüljön nektek!:) Majd írd meg:)))))))) Zebrásodást!

2012. jún. 22. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 8 hónap után sikerült, már kezdtem aggódni, hogy baj van, de megnyugtattak, hajrá, nektek is fog biztosan!
2012. jún. 22. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Van egy nagyon jó oldal,itt mindent megtudsz arról mikor is vagy termékeny.

Nekem így elsőre sikerült,22 hónapos most a kisfiam.

[link]

2012. jún. 22. 22:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. jún. 23. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!