A ciklus 3. hetében, peteérés és több "próbálkozás"
után egy héttel, napok óta tartó alhasi szurkálást
érzek. Mi lehet ez?
2012. jún. 21. 16:49
Nekem kisfiamnál pont pé után 5 nappal volt erős hasszúrka egész nap. Utána 2 és 3 nappal pedig erős menzis hasfájás. 1,5 hét múlva pedig pozi teszt.:)
Úgyhogy sztem abszolút simán lehet pocaklakó!:)
2012. jún. 21. 17:23
3/24 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta, hogy se gyulladás, se ciszta nincs sehol, egészséges vagyok. július 3-án (nem) kellene megjönnie, az még odébb van, ezért furcsa ez nekem. Nem tudom, hogy az iszonyú hőség miatt-e, de egész nap hányingerem volt és a hasam továbbra is szurkálgat. Ebben a hónapban próbálkoztunk először, váratlan lenne, ha rögtön összejönne.:)
4/24 A kérdező kommentje:
és szerintetek mikor kellene tesztelni? új vagyok a témában és így a kelleténél izgágább és türelmetlenebb..:)
Én a fiammal a 23. nap teszteltem, (még akkor fogalmam sem volt hogy mikor kéne)véltem sejteni egy irtó halvány vonalat, de a férjem azt mondta negatív. El is hittem. Aztán a 30. nap mégis teszteltem egy újat mert csak nem jött meg és hamarabb előjött a teszt csík mint a control :DDD
De általános elv hogy a nemvárt napján, és reggel biztosabb. Csak hogy az ember ne csalódjon fölöslegesen.
2012. jún. 22. 08:49
6/24 A kérdező kommentje:
Nevetek magamon, hogy egyik percben nem bírnám tovább és mennék le a patikába tesztért, aztán megszólal a ritkán előbúvó megfontolt énem, hogy semmi értelme nem lenne. Ma nem fájt még nagyon a hasam, csak 1-2 szúrka volt, de a mellbimbóim előjöttek (befelé forduló amúgy) és meglehetősen érzékenyek, pedig rám ha valami, akkor ez biztos nem jellemző. De nem akarom beleélni magam. Bár tegnap egymás után 4-5 kisbabás, terhesvitaminos, popsitörlős reklám volt egymás után, a párommal nevettünk, hogy ezek most égi jelek-e.:D remélem, ha bármi is megtermékenyült, akkor kapaszkodik és fúrja magát épp oda, ahová kell neki.:)
08:49 vagyok. Mikorra nem várod? Én júli 1-re :)
2012. jún. 22. 13:54
8/24 A kérdező kommentje:
Én július 3-ra nem várom, olyan messzinek tűnik... Vettem egy tesztet, itt lapul a táskámban Gabriel:), de még nem használtam, biztos korai még. (átlagosan) 30 napos ciklussal, 14. peteéréssel, előtte, (de főleg) utána aktív próbálkozással tisztára olyan, mintha vánszorognának a napok, hiszen a számok szerint még indokolatlan, hogy bármit is érezzek. Holnap reggel egy jóstesztelés túl nagy vakmerőség? :)
9/24 A kérdező kommentje:
Csináltam egy tesztet, győzött a kíváncsiság, de nem lettem sokkal okosabb. Talán mintha láttam volna egy másik csíkot, de lehet, hogy csak a szemem káprázott. Tudhattam volna, hogy úgyis ez lesz, nem? Nem baj, várok még, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van. Tegnap elmaradozott a szurkálás, ma megint előjött. A mellbimbóm is érzékeny, pedig nem szokott (mivel hogy befelé forduló), nagyon furán érzem magam, de ez simán lehet a pokoli hőségtől.
Megint én... Még tényleg korai volt, bár ha láttál valamit az jó jel lehet :) Én péntek reggelre tervezem a tesztet :))Amúgy nekem is szúrkál alul, a 16. nap óta. Feltünően nyugodt vagyok, és nagyon érzékeny a bőröm, ami nem szokott. Hát kiváncsi leszek :D
2012. jún. 23. 19:11
Kapcsolódó kérdések: