Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus 3. hetében, peteérés...

A ciklus 3. hetében, peteérés és több "próbálkozás" után egy héttel, napok óta tartó alhasi szurkálást érzek. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam orvosnál, nem talált semmit, azt mondta, minden oké. Akkor mi lehet az oka a szurkálásnak? Leginkább egy ponton érzem, nem fáj nagyon, inkább kellemetlen.

#teherbeesés #peteérés #szurkáló fájdalom
2012. jún. 21. 16:34
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Jaj, majd mindenképp írd meg, mi lett az eredmény!! Első babához drukkoljak? :)

Én sajnos túl sokat leszek egyedül a soron következő napokban, emiatt nehezebb türelmesnek lenni.:) De itt az idő felmelegíteni az elhanyagolt baráti kapcsolatokat és addig fröccsözni (persze mértékkel), amíg lehet, nem?:) De még így is ólomsúllyal tántorog az idő...

2012. jún. 23. 23:03
 12/24 anonim ***** válasza:
Már van egy kisfiam, majdnem 6 éves. (8:49kor írtam) Vele korán kimutatta a teszt. Most 3 hónapja próbálkozunk. Mikor tesztelsz megint?
2012. jún. 24. 10:49
 13/24 A kérdező kommentje:

Hát, gondoltam, hogy megpróbálom holnap is egy 10-essel, reggel... :)

De az elmúlt két napban alábbhagytak a fura tüneteim.. Már nem fáj semmim, csak a hasam, már folyásom sincs, szinte száraz vagyok. Ami szokatlan, hogy két napja 37 fölött van a hőmérsékletem (nappal!). Tán csak nem bukjál bennem valami betegség..

2012. jún. 25. 12:34
 14/24 anonim ***** válasza:
Milyen teszted van, Clearblue? Mikor volt PÉ-d? Én még várok :)
2012. jún. 25. 13:09
 15/24 A kérdező kommentje:

Sokféle tesztem van, mert barátnőim elárasztottak velük.:) Van x-epil, prompt strip, intimed és predictor early. :)

Peteérésem elvileg 12-3 lehetett a kalkulátorok szerint, de a ciklusom 28 és 30 nap között van. Legutoljára 30 napos volt és 3.-án jött meg, de addig meg általában 28 napos volt.

2012. jún. 25. 13:21
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem 4-én jött meg utoljára. PÉ-t 17-én éreztem, de a kalkulátor szerint 19-én volt. Végülis lehet, aznap is éreztem valamit. Na én péntekig várok, egyetlen tesztem árválkodik otthon, az is 25-ös asszem :))))
2012. jún. 25. 13:33
 17/24 A kérdező kommentje:
Én is várok péntekig legalább, mert nem akarok pocsékolni, meg fölöslegesen aggodalmaskodni. Drukkolok Neked!:) Majd mindenképp jelezz, mi újság!:)
2012. jún. 25. 21:20
 18/24 anonim ***** válasza:
Oké, Te is :)
2012. jún. 25. 21:48
 19/24 A kérdező kommentje:
Na most újra felerősödött a hasszurka és enyhe, rózsaszínes folyásom is lett ma délutánra.. Teszteltem egyet- mert már megint nem bírtam magammal:D- és tök negatív... Elvileg 5 nap múlva fog megjönni. A mellem meg nem fáj, de létezik, hogy nőtt egy kosárméretet??!:D
2012. jún. 27. 16:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Reggel teszteltél? Akkor esélyesebb.
2012. jún. 27. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!