A ciklus 3. hetében, peteérés és több "próbálkozás" után egy héttel, napok óta tartó alhasi szurkálást érzek. Mi lehet ez?
Jaj, majd mindenképp írd meg, mi lett az eredmény!! Első babához drukkoljak? :)
Én sajnos túl sokat leszek egyedül a soron következő napokban, emiatt nehezebb türelmesnek lenni.:) De itt az idő felmelegíteni az elhanyagolt baráti kapcsolatokat és addig fröccsözni (persze mértékkel), amíg lehet, nem?:) De még így is ólomsúllyal tántorog az idő...
Hát, gondoltam, hogy megpróbálom holnap is egy 10-essel, reggel... :)
De az elmúlt két napban alábbhagytak a fura tüneteim.. Már nem fáj semmim, csak a hasam, már folyásom sincs, szinte száraz vagyok. Ami szokatlan, hogy két napja 37 fölött van a hőmérsékletem (nappal!). Tán csak nem bukjál bennem valami betegség..
Sokféle tesztem van, mert barátnőim elárasztottak velük.:) Van x-epil, prompt strip, intimed és predictor early. :)
Peteérésem elvileg 12-3 lehetett a kalkulátorok szerint, de a ciklusom 28 és 30 nap között van. Legutoljára 30 napos volt és 3.-án jött meg, de addig meg általában 28 napos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!