Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap van a nemvárt napja....

Holnap van a nemvárt napja. Tegnap este amikor szeretkeztünk a férjemmel nagyon szűk voltam, amikor betette egy picit fájt. Aktus közben nem volt semmi gond, de miután végeztünk mensi szerű fájásaim voltak (azóta semmi jele mensinek) Babától lehet?

Figyelt kérdés
mindig szokott fájni a hasam,derekam duzzad a cicim de most semmi.)
2012. jún. 26. 15:40
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

hááát 30-32.(tudom picit hosszú).neked?

kedves utólsó gratulálok a picihez!köszi a drukkot!holnap írom hogy mi lett az eredmény!

2012. jún. 27. 15:55
 32/38 A kérdező kommentje:

nekem általában estére fájdogál a hasa(szurkál,feszít).

ma alig bírtam reggel felkelni és most is olyan álmosnak érzem magamat hogy a percen el tudnék aludni!!

+ hol testápolós,hol tojásfehérjés folyásom van.

2012. jún. 27. 15:57
 33/38 demis ***** válasza:
hát nekem átlag 34 körüli. De pl az utolsó 4 hónapban 31-32 napra jött meg.
2012. jún. 27. 15:57
 34/38 A kérdező kommentje:
ja a pisi,hát nekem este elég sűrűn kell menni(20-30percenként).de ez inkább este jelentkezik.és fura nagyon,mert pisilek és 10-15perc múlva érzem hogy ismét kell.
2012. jún. 27. 15:59
 35/38 demis ***** válasza:
na mi lett? Nekem sajna lehetőségem sem volt kivárni a reggeli tesztelést, mert este megjött :((
2012. jún. 28. 14:05
 36/38 A kérdező kommentje:

sajnálom.nekem egy halvány pozi!:D

drukkolok nektek hogy jövő hónapban sikerüljön!!!!!

holnap azért még tesztelek egyet,fő a biztonság!!

2012. jún. 28. 18:35
 37/38 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Sajnálom 'demis' :(, de fel a fejjel, hisz nemsokára minden kezdődik előröl és lehet újra dolgozni a picurkán...

Kedves kérdező, neked pedig tovább szorítok, hogy valóban pici legyen a pocidban. :D

2012. jún. 29. 09:07
 38/38 demis ***** válasza:
Gratula Neked! :) Sztem is tesztelj még egyet, biztos ami biztos! Örülök, hogy neked úgy néz ki, hogy összejött. Nekem pedig egy új, reményteli hónap kezdődik. Elkezdtem hőmérőzni, remélhetőleg ez segít picit :)
2012. jún. 29. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!