Holnap van a nemvárt napja. Tegnap este amikor szeretkeztünk a férjemmel nagyon szűk voltam, amikor betette egy picit fájt. Aktus közben nem volt semmi gond, de miután végeztünk mensi szerű fájásaim voltak (azóta semmi jele mensinek) Babától lehet?
Figyelt kérdés
mindig szokott fájni a hasam,derekam duzzad a cicim de most semmi.)2012. jún. 26. 15:40
11/38 A kérdező kommentje:
mi eddig úgy voltunk vele ha becsúszik sem baj.(1éve nem védekezünk rendesen).de ilyen még nem volt mint most.(de így belegondolva örülnék neki ha baba lenne)ha meg nincs baba,jövő hónaptól gyúrunk majd rá.Ti mióta próbálkoztok?van már babád?
2012. jún. 26. 17:06
12/38 demis válasza:
Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj! Majd mindenféleképp írd meg! Mi november óta próbálkozunk, és nincsen még babánk, de már nagyon szeretnénk! Nálatok van már baba?
13/38 A kérdező kommentje:
nincsen.hány éves vagy/vagytok?.én 23 párom 27.
2012. jún. 26. 17:16
15/38 A kérdező kommentje:
és ha esetleg terhes lennél fiút vagy lányt szeretnél inkább?(persze egészséges legyen meg minden)
2012. jún. 26. 17:20
16/38 demis válasza:
Fő az egészség, és hogy sikerüljön végre. De ha már választhatnék, akkor elsőnek kisfiút szeretnék. Már látom a lelki szemeim előtt, ahogy Apával rosszcsontkodnak :)) És Te?
17/38 A kérdező kommentje:
én lányt!(nem tudom miért de mindig is lányra vágytam).bár ha fiú lenne tuti kis rosszcsont és kis vagány lenne.meg azért sem szeretnék annyira fiút mert nem tudnék neki nevet adni :P
2012. jún. 26. 17:27
18/38 A kérdező kommentje:
te amugy mikor tesztelsz?
2012. jún. 26. 17:35
19/38 demis válasza:
Én már a nevét is kitaláltam, Bendegúz lenne :)) És apja után ő is pont olyan kis virgonc, rosszcsont gyerkőc lenne..mint az Indul a bakterházban Bendegúz :) Kislány néven még nem gondolkodtam..de a Zsófi az tetszik! Te gondolkodtál már, hogy hívnád?
20/38 demis válasza:
hát, ha nem jön meg közben (amit nagyon remélek), akkor 28-án reggel. Este ünnepeljük párom 30-ik szülinapját, és azt hiszem igen nagy meglepi lenne neki egy pozitív teszt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!