Még szopik a babám, az utolsó etetés este 10-kor van, viszont éjjel l és 2 óra között mindig felébred, sokáig fenn van, sír. Mi lehet a gond?
most hülyéskedsz? 5 hónapos baba naná, hogy kel még éjjel enni! csak a szerencsésebbek babája nem kel.
etesd meg, ne hagyd éhesen sírni órákig!!!
Majd akkor fog változni amikor hozzátáplálsz és áttértek az ételekre.
Nekem szerencsém volt 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát. De legtöbbször ez nem így szokott lenni.
Annak is örülj, hogy csak egyszer kel fel 1-2kor!
Rengeteg ismerősöm van akinek rendre 2x-3x megteszi...
Nem az én dolgom és nem akarlak megbántani, de én a helyedben inkább aludnék és pihennék fél 12-kor ha tudom, hogy 1 óra múlva kel a gyerek...
JA és nem táplálóságról van szó! A pici gyomruk ha tele is van, 1,5-2 óránként megemészti, ami benne van. Hogy az újabb éhségérzet mikor tör ki rajtuk, azt csak az idegrendszerük érettsége befolyásolja. Van, akinek rögtön, ti szerencsésebbek vagytok, ha 4 órát kibír :)))
ne aggódj, csak szoptass :)
de kivagyok az ilyen okos orvosoktól. miénk is ezt tanácsolta. jaa, neveljünk gépet, szééép.
jól tetted, hogy megetetted, nem éheztetünk kis babát :) majd 3-4 hónap múlva lehet trükközni vízzel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!