Holnap van a nemvárt napja. Tegnap este amikor szeretkeztünk a férjemmel nagyon szűk voltam, amikor betette egy picit fájt. Aktus közben nem volt semmi gond, de miután végeztünk mensi szerű fájásaim voltak (azóta semmi jele mensinek) Babától lehet?
Akkor nagyon nagyon szorítok érted!!!Remélem összehoztátok!!
Szebb ajándékot nem is adhatnál!!
Sziasztok!
1. válaszoló vagyok.
Mindenkinek másképpen jelentkezik, ha baba van a pociban. Van akinek az első jel a nemvárt elmaradása.
Nekem személy szerinte a melleim fájtak jobban, mint amúgy, szurkált a hasamalja, a csípő csontomban éreztem úgy mintha kifelé feszítené valami. Ezek még ma is vissza-vissza térő tünetek, csak már egyértelműen tudjuk, hogy baba van a pocimban...Sőt már a mocorgását is érzem néha, pedig első baba és még nem vagyunk 15 hetesek...
Ja és még pont a nemvárt napján vendégek jöttek hozzánk, én egy pohárka boroskóla feléig jutottam, de rosszul éreztem tőle magam. Nem mint aki becsípett, más volt. Akkor már sejtettem, éreztem, hogy nem sima a havi késése van a dologban. Aztán mivel elég sápattka vagyok (vasam jó) így a 3. hónap elején ittam szó szerint két korty tiszta vörösbort -vérképzés címén-, na attól is rosszul lettem.
Szurkolok mind a kettőtöknek és várom a fejleményeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!