Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt kérdés. Mitől lehet ez?

Teszt kérdés. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Tegnap délelőtt csináltam egy predictor early tesztet, ami ilyen lett:[url= [link]

ez nekem pozitívnak tűnt. időn belül jött ki és rózsaszín. Ma reggel viszont csináltam egy ugyan ilyet típusút, ami halványabb lett, de azért látszik. A képen nem tudom, hogy látható-e, szétszedtem a teszteket és együtt fényképeztem le, a felső a tegnapi[url= [link]

elkeseredtem, hogy miért nem egyértelmű a mai és mirét nem erősebb. vettem egy clearblue compactot és az meg totál negatív... szerintetek van baba, vagy sajnso csak nagyon akarom?

2012. jún. 25. 10:18
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
és ha cisztától lennének +-ak a tesztek akkor miért épp most az utolsó 3 lett halvány pozitív? Eddig miért voltak totál negatívok voltak. Mitől függ ez ha ciszta van a dologban?
2012. jún. 25. 15:53
 22/32 anonim ***** válasza:

Ezt a részét én sem tudom. Nekem is késett, meg késett, a teszt negatív, aztán ilyen halvány pozitív lett. Örültem, megmondtam apukának, ő is örült, majd bejelentkeztem a dokimhoz. Aznap, maikor mentem, reggel csináltam még egyet, de az már negatív volt. Természetesen nem volt baba az uh-on, csak ciszták voltak :(

Csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy a pcosoknak nagyobb az esélye a fals pozitív eredményre, sajnos.

34hkm

2012. jún. 25. 19:09
 23/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de az aláírásod szerint szerencsére aztán minden rendbe jött :) komplikációmentes könnyű szülést kívánok !
2012. jún. 25. 19:37
 24/32 A kérdező kommentje:

csütörtök reggel megyek uh-ra végül elmaradt a vérvétel.

Érdekes volt a doktornő rekciója, amikor mondtam neki, hogy halvány a teszt és lehet, hogy nem is terhesség, hanem ciszta miatt lett 2 csíkos, mert ő kategórikusan kielentette, hogy ciszta nem eredményez pozitív tesztet, a teszt kizárólag akkor lesz pozitív, ha terhesség áll fent.

Hát nem tudom, de majd csütörtökön kiderül...

2012. jún. 26. 16:51
 25/32 anonim ***** válasza:

Sok sok hónap kellett, mire helyrejöttek a dolgok, de sikerült! Köszönöm szépen!

Furcsa, hogy nem hallott ilyenről. Pedig sokan jártunk már így, sajnos :(

Nekem a 8. metes hónapban sikerült a baba és már 1 éve diétáztam.

34+4 hkm

2012. jún. 26. 18:59
 26/32 A kérdező kommentje:

VOltam dokinal, 25 mmes nyalkahartya es sargatest lathato, ovu utan vagyok, lehet nagyon korai terhesseg, 2 het mulva uh :) tovabbra is kizart, hogy ciszta okozza a + tesztet!

Bizakodom es remelem, hogy nem jon meg a menzeszem!

2012. jún. 28. 09:19
 27/32 anonim ***** válasza:

Örülök neki, hogy nem ciszta okozza a pozitív tesztet!

Nem akartalak ezzel idegesíteni, de előfordulhat/előfordulhatott volna.

Várom a következő uh eredményét!

34+6 hetes pcos kismama

2012. jún. 28. 09:38
 28/32 A kérdező kommentje:
Koszonom, megirom mindenkepp es eldontottem, hogy nem csinalok addig ujabb tesztet! Kibirom! (remelem) :))
2012. jún. 29. 07:05
 29/32 A kérdező kommentje:
Ugy tunik vege a bizakodasnak, halvany rozsaszines folyasom van, ugy tunik meg fog jonni...:( ha erosodik, nyilvan nem megyek Uh-ra csutortokon. Koszi, hogy drukkoltatok, ez most keves volt:(
2012. júl. 8. 19:33
 30/32 A kérdező kommentje:
erős görcsök mellett darabos, sötét bordó színű erős vérzésem van ma reggelre :(
2012. júl. 9. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!