Teszt kérdés. Mitől lehet ez?
Tegnap délelőtt csináltam egy predictor early tesztet, ami ilyen lett:[url= [link]
ez nekem pozitívnak tűnt. időn belül jött ki és rózsaszín. Ma reggel viszont csináltam egy ugyan ilyet típusút, ami halványabb lett, de azért látszik. A képen nem tudom, hogy látható-e, szétszedtem a teszteket és együtt fényképeztem le, a felső a tegnapi[url= [link]
elkeseredtem, hogy miért nem egyértelmű a mai és mirét nem erősebb. vettem egy clearblue compactot és az meg totál negatív... szerintetek van baba, vagy sajnso csak nagyon akarom?
Ezt a részét én sem tudom. Nekem is késett, meg késett, a teszt negatív, aztán ilyen halvány pozitív lett. Örültem, megmondtam apukának, ő is örült, majd bejelentkeztem a dokimhoz. Aznap, maikor mentem, reggel csináltam még egyet, de az már negatív volt. Természetesen nem volt baba az uh-on, csak ciszták voltak :(
Csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy a pcosoknak nagyobb az esélye a fals pozitív eredményre, sajnos.
34hkm
csütörtök reggel megyek uh-ra végül elmaradt a vérvétel.
Érdekes volt a doktornő rekciója, amikor mondtam neki, hogy halvány a teszt és lehet, hogy nem is terhesség, hanem ciszta miatt lett 2 csíkos, mert ő kategórikusan kielentette, hogy ciszta nem eredményez pozitív tesztet, a teszt kizárólag akkor lesz pozitív, ha terhesség áll fent.
Hát nem tudom, de majd csütörtökön kiderül...
Sok sok hónap kellett, mire helyrejöttek a dolgok, de sikerült! Köszönöm szépen!
Furcsa, hogy nem hallott ilyenről. Pedig sokan jártunk már így, sajnos :(
Nekem a 8. metes hónapban sikerült a baba és már 1 éve diétáztam.
34+4 hkm
VOltam dokinal, 25 mmes nyalkahartya es sargatest lathato, ovu utan vagyok, lehet nagyon korai terhesseg, 2 het mulva uh :) tovabbra is kizart, hogy ciszta okozza a + tesztet!
Bizakodom es remelem, hogy nem jon meg a menzeszem!
Örülök neki, hogy nem ciszta okozza a pozitív tesztet!
Nem akartalak ezzel idegesíteni, de előfordulhat/előfordulhatott volna.
Várom a következő uh eredményét!
34+6 hetes pcos kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!